Bernisse Park, fase 1

Zuidland
Rijwoningen en tweekappers
Prijzen worden later bekend gemaakt
131 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Zuidland krijgt er weer een nieuwe wijk bij: Bernisse Park, nabij brede school De Vlasbloem. Ontwikkelaar VORM gaat daar in de komende jaren 180 nieuwbouw koop- en huurwoningen realiseren. Het gaat om rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen. De eerste fase krijgt tien tweekappers en achttien rijwoningen. De verkoop start waarschijnlijk eind mei of begin juni. Behalve koopwoningen krijgt fase 1 ook achttien vrije sector huurwoningen. 

De rijwoningen in fase 1 zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Met drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en standaard een berging in de tuin heb je ruimte genoeg. Ook de tweekappers in deze fase worden bijzonder ruim: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een riante woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een enorme vrij indeelbare zolder en een inpandige berging. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. 

Bernisse Park: volop ruimte voor eigen woonwensen

Of je nu een rijwoning of tweekapper koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw. 

Start verkoop eind mei of begin juni

Fase 1 van Bernisse Park gaat binnenkort in verkoop. Een exacte datum is nog niet bekend, maar het wordt waarschijnlijk eind mei of begin juni. Ook moeten de prijzen nog worden vastgesteld. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende via de projectsite. Je krijgt dan het laatste nieuws over dit project vanzelf in je mailbox. Ook kun je, voor wat betreft de tweekappers, je voorkeur aangeven. Voor meer informatie kun je ook bellen makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast Bernisse Park ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook