Kreken van Nibbeland, fase III

Zuidland
Tweekappers
€ 322.500 / € 361.650 (v.o.n.)
126 m² tot 145 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Een brede school, diverse speelplekken, voorzieningen als winkels, zorg, openbaar vervoer, een sportschool en sportverenigingen, en het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. Je vindt het allemaal in de directe omgeving als je in de Kreken van Nibbeland in Zuidland woont. In deze nieuwbouwwijk wonen inmiddels veel jonge gezinnen, onder meer afkomstig uit diverse steden in de Randstad. Op dit moment zijn in fase III nog enkele tweekappers beschikbaar.

De nog beschikbare tweekappers hebben woonoppervlaktes van 126, 141 of 145 vierkante meter en variëren in prijs van 322.500 tot 361.650 euro (v.o.n.). De woningen zijn voorzien van vloerverwarming en worden opgeleverd met een fraaie badkamer. Je kunt ervoor kiezen je huis ook met een complete keuken op te laten leveren. Daarvoor is een stelpost opgenomen. Alle huizen in fase III liggen ideaal op de zon en hebben diepe tuinen. Ideaal voor gezinnen met kinderen.

Uitbouw, erker en garage

Kenmerkend voor de tweekappers in fase III is de riante woonkamer met grote keuken, waarin een kookeiland centraal kan staan. En via openslaande deuren naar je tuin geniet je optimaal van je vrijheid. Op de ruime eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers en een grote badkamer. Verder heb je ook een vrij indeelbare zolder, waar je met gemak twee slaapkamers kunt realiseren. 

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp, dat tegelijkertijd groot genoeg is voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Zo vind je er een brede school, diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool en diverse sportverenigingen. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook