Akkerranden

Oudenhoorn
Rijwoningen, tweekappers en villa's
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen met een dorpse uitstraling, in een landelijke omgeving. Dat is wat je kunt verwachten in nieuwbouwproject De Akkerranden in Oudenhoorn. Ontwikkelaar BPD is bezig met de voorlopige ontwerpen van de woningen en de inrichting van het gebied. Het is de bedoeling dat de verkoop van de eerste 32 woningen in februari 2017 start.

De Akkerranden krijgt in totaal 160 tot 200 woningen. De wijk sluit aan op de dorpskern van Oudenhoorn en de landelijke omgeving. Binnenkort worden de voorlopige ontwerpen bekend.

Rust, ruimte en toch alle voorzieningen dichtbij

Kies je voor De Akkerranden, dan kies je voor rust, ruimte en een landelijke sfeer. Als je straks de wijk uitloopt, sta je zo in de polder en geniet je van het buitenleven. Toch woon je niet 'in the middle of nowhere'. Oudenhoorn heeft zelf diverse voorzieningen (zoals een buurtwinkel, een voetbalclub, een basisschool, een dorpshuis met gymzaal en een (natuur)ijsbaan), en in buurstad Hellevoetsluis vind je talrijke winkels, restaurants, scholen, sportverenigingen en een theater. Dit soort voorzieningen heb je ook in andere steden in de buurt, zoals Brielle en Spijkenisse. En zoek je het echte vakantiegevoel? Ga dan naar het Noordzeestrand, de uitgestrekte duinen van Voorne, het Haringvliet, het Brielse Meer of het Bernissegebied.

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook