Bernisse Park, fase 1

Zuidland
Rijwoningen en tweekappers
€ 239.000
133 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Zuidland krijgt er weer een nieuwe wijk bij: Bernisse Park, nabij brede school De Vlasbloem. Daar worden in de komende jaren 180 nieuwbouw koop- en huurwoningen gerealiseerd. Het gaat om rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen. De eerste fase krijgt tien tweekappers en achttien rijwoningen. De verkoop is volop bezig. Behalve koopwoningen krijgt fase 1 ook achttien vrije sector huurwoningen. 

De rijwoningen in fase 1 zijn in de meeste gevallen 133 vierkante meter groot en dus flink aan de maat. Met drie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en standaard een berging in de tuin heb je ruimte genoeg. Ook de tweekappers in deze fase worden bijzonder ruim: maar liefst 173 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een riante woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een enorme vrij indeelbare zolder en een inpandige berging. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. De prijzen van de nog beschikbare rijwoningen beginnen bij 239.000 euro. Voor de nog beschikbare tweekappers gelden koopsommen vanaf 390.500 euro. Alle prijzen zijn vrij op naam. 

Bernisse Park: volop ruimte voor eigen woonwensen

Of je nu een rijwoning of tweekapper koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw. 

Veel belangstelling voor fase 1. Toch nog keuze genoeg

Na de pre-qualify fase, waarin gesprekken plaatsvonden met geïnteresseerden die zich van tevoren hadden aangemeld, zijn de woningen nu in de openbare verkoop. Een deel van het aanbod is inmiddels verkocht of staat onder optie. Toch heb je nog volop keuze. Voor de meest actuele stand van de verkoop kun je terecht op www.funda.nl. Voor meer informatie bel je met makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888. BernissePark is een ontwikkeling van ProPand, in samenwerking met VORM.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast Bernisse Park ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse.

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook