BernissePark, fase 2

Zuidland
Rijwoningen en tweekappers
€ 245.000
133 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Riant wonen in een fraaie nieuwbouw rijwoning of tweekapper, in het landelijke Zuidland. Het kan in fase 2 van nieuwbouwproject BernissePark. Hoewel de voorverkoop eind oktober voorspoedig ging, zijn er nog woningen beschikbaar. Die zijn op dit moment in verkoop. 

BernissePark: nieuwbouw eengezinswoningen en tweekappers met veel ruimte

Fase 2 krijgt dezelfde typen rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen als fase 1. De rijwoningen (type Koetsier) zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Met drie slaapkamers, een flinke woonkamer (met keuken), een vrij indeelbare zolder en een fijne tuin heb je ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) worden bijzonder riant: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een royale woonkamer (met open leefkeuken), standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, een grote en vrij indeelbare zolder en eventueel een garage. Met diverse opties kun je bij beide woningtypen je huis bovendien anders indelen en/of nog groter maken. De architectuur is dorps en sfeervol. De prijzen van de rijwoningen beginnen bij 245.000 euro (v.o.n.), die van de tweekappers bij 419.500 euro (v.o.n.).

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark:

Nog woningen beschikbaar in fase 1 BernissePark

BernissePark valt goed in de smaak. Dat blijkt onder meer uit de snelle verkoop van de eerste fase. Toch zijn er in deze fase nog enkele woningen beschikbaar. Voor de meest actuele stand van de verkoop van BernissePark kun je terecht op www.vorm.nl/bernissepark. Voor meer informatie bel je met makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Zuidland beschikt over diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse sportverenigingen, een openlucht zwembad en een (natuur)ijsbaan. Op loopafstand ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied De Bernisse. Pal naast BernissePark staat bovendien brede school De Vlasbloem, waar je kinderen naar de opvang of naar school kunnen.