BernissePark, fase 3

Zuidland
Rijwoningen en tweekappers
€ 252.500
133 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

De officiële start verkoop van fase 3 van nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland komt eraan. Het gaat om 22 woningen: zestien rijwoningen en zes tweekappers. Inmiddels is de voorverkoop (pre-qualify) achter de rug.  

Nieuwbouw eengezinswoningen en twee-onder-één-kap woningen in BernissePark

In fase 3 komen dezelfde typen rijwoningen en twee-onder-één-kap woningen als in de fases 1 en 2. De rijwoningen (type Koetsier) zijn met 133 vierkante meter zeer ruim. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en standaard een berging in die tuin heb je ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) worden bijzonder riant: maar liefst 178 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een royale woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, en een grote en vrij indeelbare zolder. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. De architectuur is dorps en sfeervol. De prijzen van de rijwoningen, waarvan fase 3 er zestien krijgt, beginnen bij 252.500 euro (v.o.n.). De tweekappers, waarvan er in deze nieuwe fase zes worden gebouwd, zijn beschikbaar vanaf 399.500 euro (v.o.n.).

BernissePark: ruimte voor eigen woonwensen

Of je nu een eengezinswoning of een twee-onder-één-kapwoning in BernissePark koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw.

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark:

Nog woningen beschikbaar in fase 2 BernissePark

Dat BernissePark goed in de smaak valt, blijkt vooral uit de snelle verkoop van de eerste twee fases. De bouw van fase 1 is zelfs al gestart. Er zijn nog enkele woningen in fase 2 beschikbaar. Voor de meest actuele stand van de verkoop kun je terecht op www.funda.nl. Voor meer informatie bel je met makelaarskantoor Toussaint + Van Wijk: 0181-619888. Je kunt deze makelaar ook inschakelen voor de waardebepaling en verkoop van je huidige woning.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte recreatiegebied De Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark verrijst pal naast brede school De Vlasbloem.