BernissePark, fase 4

Zuidland
Rijwoningen en tweekappers
€ 279.500 (v.o.n.)
133 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Rustig wonen in een dorps buurtje, nabij weidse polders en natuur. Het kan in nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland. Op dit moment is de vierde en laatste fase in verkoop, met 16 tweekappers en 22 rijwoningen. Er zijn nog diverse woningen beschikbaar, zowel tweekappers als rijwoningen.

Nieuwbouw eengezinswoningen en twee-onder-één-kap woningen op ruime kavels in Bernissepark

De eengezinswoningen (type Koetsier) zijn met woonoppervlaktes vanaf 133 vierkante meter zeer ruim. Met drie slaapkamers op de eerste verdieping, een vrij indeelbare zolder, een fijne tuin en standaard een berging in die tuin heb je ruimte genoeg. Ook de twee-onder-één-kap woningen (type Lombardier) worden bijzonder riant: 173 vierkante meter. Het gaat om drielaagse woningen, met een royale woonkamer met open keuken, standaard vier slaapkamers op de eerste verdieping, en een grote en vrij indeelbare zolder. Je kunt bovendien kiezen voor een aangebouwde garage. De woningen zijn standaard voorzien van een complete keuken. De architectuur is dorps en sfeervol. De prijzen van de eengezinswoningen beginnen bij 279.500 euro (v.o.n.). De tweekappers zijn op dit moment beschikbaar vanaf 457.500 euro (v.o.n.). Op de projectsite staat het actueel beschikbare aanbod.

Fase 4 BernissePark: helemaal gasloos, zeer energiezuinig 

De woningen in fase 4 worden allemaal zeer energiezuinig en gasloos. De EPC, een waarde die aangeeft hoe energiezuinig de woningen zijn, is 0. Dat is energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Om dit mogelijk te maken, krijgen ze onder meer zonnepanelen en een warmtepomp, waarmee je in de zomer je woning ook kunt koelen. De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming in alle kamers. Heel comfortabel dus.

Bekijk hier een promotiefilmpje over BernissePark:

BernissePark: ruimte voor eigen woonwensen

Of je nu een eengezinswoning of een twee-onder-één-kap woning in BernissePark koopt, je hebt straks volop de mogelijkheid om je huis naar eigen voorkeur aan te passen en uit te breiden. Bijvoorbeeld met een andere indeling of een mooie uitbouw.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openluchtzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied De Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark, een project van ontwikkelaar VORM, verrijst pal naast brede school De Vlasbloem.