Sluit icoon

BernissePark (huur)

Zuidland
Eengezinswoningen, tweekappers
Prijzen worden later bekend gemaakt
133 m² tot 178 m² opp.

Beschrijving

Het comfort van nieuwbouw, de rust en ruimte van een dorp en het gemak van huren. Je combineert het allemaal in BernissePark in Zuidland. Af en toe komen hier huurwoningen beschikbaar. Het gaat om tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen.

BernissePark, Zuidland: ideale huurwoningen voor gezinnen

De rij- en tussenwoningen in BernissePark zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Het zijn ideale woningen voor gezinnen met kinderen. Op de begane grond vind je een grote woonkamer met open keuken (alles bij elkaar bijna 45 vierkante meter). Vanuit de woonkamer loop je zo je achtertuin in. Die achtertuin is 11 meter diep (!). Ruimte genoeg dus om lekker buiten te zijn. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een moderne badkamer. Onder de kap, op de tweede verdieping, beschik je bovendien over een zolder van ruim 26 vierkante meter. De twee-onder-één-kap woningen zijn met 178 vierkante meter nog veel groter. Ook deze woningen zijn fantastische (gezins)woningen. Je hebt een riante woonkamer die gericht is op de tuin, een open keuken, vijf slaapkamers en een complete badkamer (met douche en ligbad). Vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de vijfde op de tweede. Ook heb je de luxe van een aangebouwde garage.

Huurovereenkomst voor een jaar, daarna per maand opzegbaar

Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Interesse? Neem contact op met Stichting Woonservice

Heb je belangstelling voor een huurwoning in BernissePark? Stuur dan een e-mail naar Stichting Woonservice. Omdat er met enige regelmaat woningen beschikbaar komen, kun je je altijd aanmelden. Dan kunnen alvast de wensen en mogelijkheden bekeken worden. Als je aan de voorwaarden voldoet, kom je op de wachtlijst. Je kunt je interesse ook laten blijken door het belangstellingsformulier (pdf) in te vullen, te scannen en te mailen naar info@stichtingwoonservice.nl.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Je vindt in Zuidland winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse speelplekken en allerlei sportverenigingen. Er is ook een buitenzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark ligt namelijk naast brede school De Vlasbloem.