BernissePark (huur)

Zuidland
Eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen
€ 1.095 / € 1.995
133 m² tot 178 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Het comfort van nieuwbouw, de rust en ruimte van een dorp en het gemak van huren. Je combineert het allemaal in nieuwbouwproject BernissePark in Zuidland. Af en toe komen hier huurwoningen beschikbaar. Het gaat om tussenwoningen en hoekwoningen met woonoppervlaktes van 133 vierkante meter en diepe achtertuinen. Sinds kort zijn aan het huuraanbod ook enkele twee-onder-één-kapwoningen toegevoegd. De huurprijzen in BernissePark: vanaf 1.095 euro per maand voor de tussenwoningen, vanaf 1.195 euro per maand voor de hoekwoningen en de tuitwoningen (met tuitgevel en gedraaide kap) en 1.995 euro per maand voor de tweekappers.

BernissePark, Zuidland: ideale huurwoningen voor gezinnen

De rij- en tussenwoningen in BernissePark zijn met 133 vierkante meter flink aan de maat. Het zijn ideale woningen voor gezinnen met kinderen. Op de begane grond heb je een grote woonkamer met open keuken (alles bij elkaar bijna 45 vierkante meter). Vanuit de woonkamer loop je zo je achtertuin in. Die achtertuin is 11 meter diep (!). Ruimte genoeg dus voor jou om lekker buiten te zitten, en voor kinderen om te spelen. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers en een moderne badkamer. Onder de kap, op de tweede verdieping, beschik je bovendien over een zolder van ruim 26 vierkante meter. De twee-onder-één-kapwoningen zijn met 178 vierkante meter nog veel groter. Ook deze woningen zijn fantastische gezinswoningen. Je hebt een riante woonkamer, die gericht is op de tuin, een open keuken, vijf slaapkamers en een complete badkamer (met douche en ligbad). Vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de vijfde op de tweede. Ook heb je de luxe van een aangebouwde garage.

Huurprijzen van 1.095 tot 1.995 euro per maand

De huurprijzen voor de tussenwoningen in BernissePark beginnen bij 1.095 euro per maand. Voor de hoek- en tuitwoningen beginnen ze bij 1.195 euro per maand. De tweekappers zijn te huur voor 1.995 euro per maand. Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling voor een huurwoning in BernissePark? Neem dan contact op met Toussaint + Van Wijk Makelaardij via 0181-619888 of spijkenisse@tvw.nl.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Je vindt in Zuidland winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse speelplekken en allerlei sportverenigingen. Er is ook een buitenzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks om de hoek naar de kinderopvang of naar school. BernissePark ligt pal naast brede school De Vlasbloem.