Sluit icoon

Centrumpoort, fase 2

Spijkenisse
Appartementen (koop)
€ 330.500 / € 444.000 v.o.n.
70 m² tot 103 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Wonen in het centrum van Spijkenisse, met winkels, horeca, het theater en de bibliotheek om de hoek. Het kan straks in nieuwbouwproject Centrumpoort, nabij de plek waar de J.M. den Uyllaan op de Schenkelweg uitkomt. Verdeeld over diverse gebouwen ontwikkelt Haagsebaan Vastgoed hier circa 222 appartementen. Terwijl de bouw en de verhuur van de eerste fase (met 96 huurappartementen) volop bezig zijn, gaat fase 2 (met 18 koopappartementen) binnenkort in verkoop.

Centrumpoort fase 2: koopappartementen van 70 tot 103,7 vierkante meter

De koopappartementen van fase 2 hebben woonoppervlaktes van 70 tot 103,7 vierkante meter, en drie of vier kamers. Ze krijgen een ruime woonkamer met open keuken en een fijne buitenruimte. Die buitenruimte is meestal een balkon (tussen 10 en 13 vierkante meter). Bij de appartementen op de begane grond gaat het om een tuin van circa 89 en 67 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 330.500 tot 444.000 euro (v.o.n.). Het is mogelijk om een parkeerplaats te huren in de naastgelegen parkeergarage Kolkplein. De verkoop start dus eind september of begin oktober. Na fase 2 volgt fase 3, met nog eens 36 koopappartementen.

Energieneutraal, dus minder zorgen over je energierekening

Alle appartementen van fase 2 zijn uitgerust met een bodemwarmtepomp. Ze zijn gasloos en energieneutraal. Daardoor heb je veel minder zorgen over je energierekening. De uitstekende energieprestaties worden bereikt dankzij onder meer zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling, en gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning.

Bouw fase 1 (huurappartementen) verloopt voorspoedig. Verhuur gestart

Aan de eerste fase (met 96 huurappartementen) wordt inmiddels volop gebouwd. Het gaat om huurappartementen in de vrije sector, met woonoppervlaktes van ongeveer 60 tot zo'n 130 vierkante meter. Ze verrijzen in een U-vormig gebouw aan de Schenkelweg, op de hoek van de J.M. den Uyllaan. De appartementen worden zeer energiezuinig en hebben een balkon of terras. Onder het complex komen 66 parkeerplaatsen. Op het dek boven die parkeerplaatsen komt een fraaie binnentuin. De verhuur is gestart. Begin 2024 worden de woningen opgeleverd. Interesse? Ga naar de website van verhuurder De Rentmeester en schrijf je in.

Centrumpoort: stadse uitstraling, menselijke maat

Centrumpoort verrijst aan de centrumkant van de Schenkelweg. Een deel van het project komt op de plek waar voorheen winkels als Action, BCC en Big Bazar gevestigd waren. Het andere deel wordt aan de overkant van de J.M. den Uyllaan gerealiseerd, op een stuk grond dat nog onbebouwd is. Centrumpoort markeert de oostelijke entree naar het centrum van Spijkenisse en doet daarmee zijn naam eer aan. Het wordt een indrukwekkende entree, met mooie appartementencomplexen die speels ten opzichte van elkaar verspringen. Zachte kleuren, grote raampartijen, afwisselende hoogtes en veel buitenruimtes zorgen voor een stadse uitstraling met de menselijke maat.

Nog meer appartementen in aantocht in Centrumpoort

Met de fases 1, 2 en (straks ook nog) 3 is Centrumpoort nog niet af. Aan de overzijde van de Den Uyllaan komen, zoals gezegd, nog meer appartementen: bij elkaar 72. Het is nog niet bekend of in deze gebouwen huur- of koopappartementen komen, of een mix daarvan. Op de begane grond van de gebouwen in Centrumpoort komen geen winkels of andere voorzieningen. Het wordt dus echt een woongebied.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de koopwoningen in fase 2 van Centrumpoort? Ga dan naar www.centrumpoort.nl en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.

Overal dichtbij: stadse voorzieningen, natuur en strand

Als je in Centrumpoort woont, liggen de winkels, horeca en culturele voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. En wil je juist rust en ruimte, dan wandel je langs de haven zo naar de Oude Maas, met zijn wijdse vergezichten. De ligging van Centrumpoort is om nog meer redenen bijzonder gunstig. Op acht minuten lopen stap je op de metro richting Rotterdam. En naar de stranden van Hellevoetsluis en Rockanje is het met de auto een halfuur. Dichter bij huis vind je bovendien hét natuur- en recreatiegebied van Nissewaard: het Bernissegebied. Daar fiets je door het uitgestrekte polderland zo naartoe.