De Haven Spijkenisse (SLUIS)

Spijkenisse
Appartementen en havenwoningen
€ 359.950 / € 499.950 v.o.n.
117 m² tot 205 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er zijn nog diverse woningen beschikbaar in deelgebied SLUIS van nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse. Het gaat vooral om grotere woningen: vier havenwoningen (ofwel herenpanden), twee penthouses en een appartement. De meeste woningen in SLUIS zijn inmiddels verkocht of staan onder optie. 

Riante havenwoningen met negen kamers en een tuin van 10 meter diep 

De vier havenwoningen hebben een woonoppervlak van 205 vierkante meter, verdeeld over negen (!) kamers. Het gaat om vierlaagse woningen, met de mogelijkheid van een werkruimte aan huis op de begane grond. Bijzonder is de riante woonkamer van circa 55 vierkante meter (met uitzicht over het water), de extra bergruimte op de zolderverdieping en de zonnige tuin van circa tien meter diep. Bij elk herenpand hoort een eigen parkeerplaats op het binnenterrein achter de woning. De prijzen van de nog beschikbare havenwoningen beginnen bij 413.950 euro (v.o.n.). Op de projectsite staat de meest actuele stand van de verkoop. 

Penthouses met zes of zeven kamers

De nog beschikbare penthouses zijn 140 en 142 vierkante meter groot en tellen zes en zeven kamers. Het penthouse van 140 vierkante meter heeft een woonkamer (met open keuken) van circa tachtig vierkante meter en beschikt over één dakterras (van circa vijftien vierkante meter). De woonkamer in het andere penthouse is zo'n zestig vierkante meter groot. In dit penthouse heb je twee dakterrassen: een van circa dertig en een van zo'n 23 vierkante meter. Bij beide woningen horen twee parkeerplaatsen op het binnenterrein. De prijzen? 482.950 euro (v.o.n.) voor het zeskamerpenthouse en 499.950 euro  (v.o.n.) voor het zevenkamerpenthouse. Het nog beschikbare appartement is 117 vierkante meter groot, telt zes kamers en een balkon van zo'n tien vierkante meter. Bij deze woning hoort één eigen parkeerplaats. De koopsom: 359.950 euro (v.o.n.). Op de projectsite staat de meest actuele stand van de verkoop. 

SLUIS: nieuwbouw met havenarchitectuur, aan het water in Spijkenisse

Deelgebied SLUIS krijgt een aansprekende architectuur, vergelijkbaar met wat je in historische havenstadjes ziet. Je woont hier bovendien op een geweldige plek: aan de haven van Spijkenisse, met uitzicht op de Oude Maas en dicht bij het stadscentrum. In totaal komen in dit deelgebied 51 woningen: 26 appartementen (en penthouses) en 25 havenwoningen. De Haven Spijkenisse krijgt in de komende jaren nog meer deelgebieden.