De Haven Spijkenisse, Veerkade fase 2

Spijkenisse
Kadewoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
162 m² tot 202 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Riant en statig wonen, met een echt havengevoel. Het kan straks in deelgebied Veerkade in nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse. Daar gaat naar verwachting rond de zomer fase 2 in verkoop, met 13 fantastische kadewoningen. De architectuur wordt net zo verfijnd als in fase 1, die inmiddels in aanbouw is. Maar achter de fraaie gevels zijn de woningen net even anders: je hebt meer keuze. 

Veerkade, fase 2: volop woonruimte, 14 meter diepe tuinen

Veerkade fase 2 krijgt twee typen kadewoningen: videwoningen en stadswoningen. Beide woningtypen zijn 12 meter diep en 5,4 meter breed. Ze hebben daarnaast een tuin van circa 14 meter diep. Daarachter heb je ook nog een garage of berging, én ruimte om op eigen terrein te parkeren. Om zo veel mogelijk variatie in het straatbeeld te krijgen, krijgt een aantal woningen een extra zolderverdieping. Ook van binnen is er volop variatie. Zo krijgen de hoekwoningen sowieso een andere indeling, maar met allerlei opties (zoals een uitbouw) kun je er nog meer je eigen huis van maken.

Videwoningen aan het water: veel ruimte, licht en uitzicht 

Heb je altijd al die grote kroonluchter, die gigantische boekenkast of die kolossale planten in huis willen hebben? Of wil je graag een interieur met een industriële uitstraling? In de ruime en lichte videwoningen in fase 2 van Veerkade kan het. Deze woningen hebben woonoppervlaktes van circa 162 tot 192 vierkante meter. Dankzij de vide en de raampartij aan zowel de voor- als de achterzijde zijn ruimte en licht gegarandeerd. De vide is een echte eyecatcher en roept een 'wauw-gevoel' op als je de woning betreedt. Vanuit de videkamer op de eerste verdieping kijk je prachtig uit over de Veerkade. Op de eerste verdieping bevindt zich ook de masterbedroom, die standaard is voorzien van een inloopkast. Op de tweede verdieping liggen de overige slaapkamers, de badkamer en een toilet. Wil je op de eerste verdieping liever ook een badkamer? Dan kun je ervoor kiezen de inloopkast door een badkamer te vervangen.

Stadswoningen: ruime, moderne en complete gezinswoningen

Een ruime, moderne en complete eengezinswoning met genoeg ruimte om te leven. De stadswoningen hebben het allemaal. Deze woningen bestaan uit drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich de ruime woonkamer met open keuken. Via de schuifpui stap je je riante tuin in, waar het op een zomerse dag volop genieten is. De eerste verdieping krijgt 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Hier kun je ervoor kiezen de badkamer naar het midden van de woning verplaatsen, om zo een extra slaapkamer te creëren. Op de tweede verdieping heb je nog meer mogelijkheden om de indeling zelf te bepalen. Er bevindt zich hier één slaapkamer, maar er is ruimte voor meer! Een extra badkamer ensuite? Een werkkamer? Een logeerkamer? Het kan allemaal. De woonoppervlaktes van de stadswoningen variëren van ongeveer 171 tot 202 vierkante meter.

Duurzaam en energiezuinig: goed voor milieu, klimaat en je portemonnee

Alle woningen zijn klaar voor een duurzame toekomst. Ze worden gasloos, krijgen hoogwaardige isolatie (waaronder driedubbele beglazing) en worden voorzien van onder meer een bodemwarmtepomp, ventilatie met warmte-terugwinning, zonnepanelen en een douchepijp met warmte-terugwinning. Dat is allemaal niet alleen goed voor milieu en klimaat, maar ook voor je portemonnee. Je energierekening is fors lager en je krijgt bij verschillende hypotheekverstrekkers een aantrekkelijke rentekorting.

Veerkade: geweldig uitzicht, stedelijke voorzieningen bij de hand

Welke woning je straks ook kiest, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'. 

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Deelgebied Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen Projecten. De verkoop van de tweede fase van Veerkade start naar verwachting net na de zomervakantie. Mogelijk gaan ze nog voor de vakantie in presale. Wil je op de hoogte blijven? Vul dan het interesseformulier in op de projectsite. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.