De Nachtegaal

Spijkenisse
Appartementen
Prijzen worden later bekend gemaakt
78 m² tot 98 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Comfortabele en duurzame appartementen op loopafstand van het stadscentrum van Spijkenisse. Je vindt ze straks in nieuwbouwproject De Nachtegaal, op de plek van de voormalige school aan de Nachtegaalstraat. Het gaat om 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen. De woonoppervlaktes variëren van circa 78 tot 98 vierkante meter. De indicatieprijzen variëren van circa 240.000 tot 300.000 euro (v.o.n.). De verkoop start vermoedelijk begin 2020.

Binnenkort nieuwe gevelbeelden

Hoewel het project nog volop in ontwikkeling is, worden binnenkort nieuwe gevelbeelden en impressies gepresenteerd. Daaruit zal blijken dat de appartementen een mooie, strakke en warme uitstraling krijgen. Er wordt ook veel glas in de gebouwen verwerkt. Alle appartementen krijgen een ruim terras/balkon. 

Start verkoop begin 2020

De start verkoop is begin 2020 gepland. In het derde kwartaal van 2020 wordt de start van de bouw verwacht. De verwachte oplevering is in het tweede of derde kwartaal van 2021. 

Interesse? Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je meer weten over De Nachtegaal? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte. De Nachtegaal is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.