De Nachtegaal (huur)

Spijkenisse
Appartementen
Prijzen worden later bekend gemaakt
78 m² tot 106 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

In plaats van koopappartementen komen er huurappartementen in nieuwbouwproject De Nachtegaal nabij het centrum van Spijkenisse. Het gaat om 39 driekamerappartementen, verdeeld over twee kleinschalige gebouwen en allemaal met een balkon. De woonoppervlaktes variëren van 78 tot 106 vierkante meter. De huurprijzen zullen liggen in het middensegment. Het project verrijst op de plek van de voormalige basisschool aan de Nachtegaalstraat. De bouw is op 4 maart gestart. De verwachting is dat De Nachtegaal begin 2022 wordt opgeleverd.

De Nachtegaal: huurappartementen nabij centrum Spijkenisse

Nieuwbouwproject De Nachtegaal krijgt een mooie, strakke en warme uitstraling. Er wordt ook veel glas in de gebouwen verwerkt, waardoor je veel lichtinval hebt. De huurappartementen zullen worden aangeboden door Brookland, een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in wooncomplexen nabij voorzieningen als openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels en culturele voorzieningen. Om die reden past De Nachtegaal heel goed bij Brookland. Het project verrijst immers op loopafstand van het stadscentrum, met al zijn winkel-, horeca- en culturele voorzieningen. Daar komt bij dat in Spijkenisse veel behoefte is aan middeldure huurwoningen.

Start bouw, oplevering en inschrijving

De bouw van De Nachtegaal is op 4 maart (2021) gestart. De verwachting is dat het project begin 2022 wordt opgeleverd. De inschrijving zal circa vijf maanden vóór de oplevering beginnen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu alvast aan via info@brookland.nl.