Sluit icoon

De Veerkade fase 3 (Haven Spijkenisse)

Spijkenisse
Appartementen, kadewoningen
€ 335.000 / € 610.000 v.o.n.
72 m² tot 206 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Het is een van de meest geliefde nieuwbouwlocaties van de regio: De Haven Spijkenisse. Dat is te danken aan de havenachtige sfeer, het gevarieerde woningaanbod, de fraaie architectuur en de ligging aan het water en tussen de Oude Maas en het stadscentrum. In die nieuwe stadswijk was tussen 24 september en 3 oktober nieuw woningaanbod in pre-sale. Het gaat om deelgebied Veerkade fase 3, met 17 kadewoningen en 19 appartementen in een fraai gebouw. Alle woningen kijken uit op de haven. De prijzen van de kadewoningen beginnen bij 533.000 euro (v.o.n.). De appartementen hebben koopsommen vanaf 335.000 euro (v.o.n.).

De Veerkade, fase 3: kadewoningen en appartementen nabij centrum Spijkenisse

De 17 kadewoningen van De Veerkade fase 3 hebben woonoppervlaktes van 172 tot 206 vierkante meter. Je kunt ervoor kiezen om je woning met een vide te laten uitvoeren. Een vide is een open ruimte die de begane grond met de eerste verdieping verbindt, en die een heel ruimtelijk gevoel geeft. Een deel van de woningen heeft standaard een vierde verdieping, bij enkele woningen is die extra woonlaag optioneel. De kadewoningen hebben een grote berging en een diepe achtertuin. De prijzen lopen uiteen van 533.000 tot 610.000 euro (v.o.n.). De 19 appartementen worden 72 tot 122 vierkante meter groot. In de meeste gevallen gaat het om driekamerappartementen, maar er zijn ook vierkamerappartementen beschikbaar. In deze grotere woningen kun je optioneel een tweede badkamer laten realiseren. Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken en een fijn balkon, van waaraf je een prachtig uitzicht over de haven hebt. De prijzen variëren van 335.000 tot 515.000 euro (v.o.n.). De pre-sale van deze nieuwe fase is nu voorbij. Als er na de pres-sale nog woningen beschikbaar zijn, gaan deze binnenkort in verkoop.

Energieneutraal en gasloos. Oplevering zeer compleet, inclusief keuken, badkamer en toilet

De woningen in fase 3 van De Veerkade zijn energieneutraal en gasloos. Dat komt onder meer door zonnepanelen, vloerverwarming en passieve vloerkoeling, gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning, douche warmteterugwinning, driedubbele beglazing en een bodemwarmtepomp. Met de torenhoge energieprijzen van tegenwoordig is dat een fijn idee. Met een normaal leefpatroon heb je hierdoor een laag energieverbruik. Behalve energieneutraal zijn de woningen ook compleet. Dat betekent dat ze worden opgeleverd met een keuken, een badkamer en een toilet. 

Wonen in De Haven Spijkenisse, met winkels, restaurants en het theater bij de hand

Welke woning je straks ook kiest, wonen aan De Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'. De Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen.