Sluit icoon

De Veerkade (Haven Spijkenisse)

Spijkenisse
Appartementen (huur)
Prijzen worden later bekend gemaakt
46 m² tot 88 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

De appartementen van nieuwbouwproject De Veerkade in De Haven Spijkenisse gaan in juni in verhuur. Het gaat om 26 twee-, drie- en vierkamerappartementen met woonoppervlaktes van circa 46 tot ongeveer 88 vierkante meter. De huurprijzen zullen voor de meeste appartementen tussen 850 en 1.000 euro per maand liggen. Enkele appartementen komen boven de 1.000 euro per maand uit, enkele liggen onder de 760 euro. De oplevering wordt in oktober verwacht. Als alles meezit, kun je hier dit jaar dus nog wonen.

Appartementen met complete keuken, fraaie badkamer en buitenruimte

Alle appartementen in gebouw De Veerkade worden opgeleverd met een complete keuken met inbouwapparatuur en een fraaie badkamer. Je hebt daarnaast een fijn balkon of terras. Vanaf een deel van de balkons kijk je uit over de haven. Aan buitenruimte toch al geen gebrek als je hier woont. Als je de deur uitloopt, kun je heerlijk wandelen over de kade en genieten van het vrije havengevoel. En wandel je een stukje door, dan sta je aan de weidse oevers van de Oude Maas. 

Rust, ruimte en reuring

Behalve nabij de oevers van de Oude Maas woon je hier ook op loopafstand van het stadscentrum, met al zijn winkels en restaurants, en met zijn theater en bibliotheek. Naast rust en ruimte heb je dus ook stedelijke reuring om de hoek. En dat allemaal aan het water, in een nieuwe stadswijk met een authenthieke sfeer. Dat De Veerkade aan een pleintje aan de kade staat, versterkt die sfeer alleen maar.

Interesse? Blijf op de hoogte

De appartementen gaan dus in juni in verhuur. Tegen die tijd zal ook meer en concretere informatie beschikbaar zijn, zoals de indeling van de woningen en de huurprijzen. Interesse? Meld je dan via de projectsite aan als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en hoor je ook wanneer de verhuur start.