Dijkzone 2

Spijkenisse
Appartementen, penthouses
Prijzen worden later bekend gemaakt
60 m² tot 120 m² opp.

Beschrijving

Aan de Oude Maas in Spijkenisse verrijzen in de komende tien jaar zes nieuwe woontorens, met zeker 1.000 koop- en huurappartementen. De zes torens moeten het woningtekort helpen terugdringen en de skyline van Spijkenisse, gezien vanaf de Spijkenisserbrug, compleet maken. Wethouder Igor Bal vertelt erover in een video. De naam van het plan: Dijkzone 2.

Zes torens naast Het Terras aan de Maas

De woontorens komen naast Het Terras aan de Maas, het dubbelproject waarvan vorig jaar de tweede toren is opgeleverd. Vanuit de appartementen en vanaf de balkons kijk je straks uit over de rivier of over Spijkenisse en het omliggende polderland. De appartementen zullen in grootte variëren van ongeveer 60 tot zo'n 120 vierkante meter. Ze zijn bedoeld voor allerlei doelgroepen, ook starters en senioren, aldus de wethouder.


Bekijk de video over De Elementen, met het nieuws over de zes woontorens:

De Haven Spijkenisse

Dijkzone 2 is onderdeel van de grootschalige woningbouwontwikkeling De Elementen. Kroonjuweel van De Elementen is De Haven Spijkenisse, die nu volop in aanbouw en deels al bewoond is. De bouw van de eerste van zes torens start ergens in 2022. Voordat de zesde toren is opgeleverd, zijn we een jaar of tien verder, zo is nu de verwachting.

Later meer bekend

Dijkzone 2 is nog volop in ontwikkeling. Je kunt je daarom nog niet aanmelden voor de appartementen in de eerste toren. Later wordt meer bekend over de plannen.