Het Eiland van Spijk

Spijkenisse
Eengezinswoningen, herenhuizen
€ 355.000 / € 370.000 v.o.n.
117 m² tot 153 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er zijn nog maar twee woningen beschikbaar in nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk, op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Het gaat om een herenhuis met een woonoppervlak van circa 153 vierkante meter en om een eengezinswoning van ongeveer 117 vierkante meter. Het herenhuis is te koop vanaf 360.000 euro (v.o.n.), de eengezinswoning vanaf 355.000 euro (v.o.n.). Kies je bij de eengezinswoning voor een uitbouw, dan is de vanafprijs 370.000 euro (v.o.n.).

Herenhuis Het Eiland van Spijk: drie volledige woonlagen, dus extra veel ruimte

Het herenhuis heeft een woonoppervlakte van circa 153 vierkante meter. Op de begane grond heb je een royale woonkamer met leefkeuken van circa 44 vierkante meter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. Dankzij het platte dak heb je op de tweede verdieping ongeveer 42 vierkante meter waarmee je kunt doen wat je wilt. Een of twee extra kamers? Een speelkamer voor de kinderen? Of een werk- of hobbyruimte voor jezelf? Het kan allemaal. Meer informatie over dit woningtype vind je op de projecsite.

Eengezinswoning met of zonder uitbouw

De eengezinswoning is een huis met een traditioneel zadeldak. In de standaard uitvoering heb je circa 117 vierkante meter woonoppervlak. Op de begane grond beschik je over een ruime woonkamer en keuken (circa 38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer. Kies je voor opties als een dakkapel of uitbouw, dan creëer je nog meer woonruimte. Op de projectsite staat meer informatie over dit woningtype.

Op en top duurzaam dankzij (onder meer) zonnepanelen en een warmtepomp

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle 59 woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren!

Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Het Eiland van Spijk: rustig buurtje nabij stadscentrum Spijkenisse

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast Penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, met een eigen parkje waar kinderen kunnen spelen. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof. Omdat de verkoop van de eerste fase zo voorspoedig verliep, is de bouw daarvan inmiddels gestart. 

Interesse? Kijk op de projectsite of bel de makelaar

Heb je belangstelling voor een van de twee nog beschikbare woningen? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie of bel de makelaar: 0181-625065 (Mudde Makelaardij) of 06-22461522 (Natacia Rademaker, verkoopmanager VORM).