Het Eiland van Spijk

Spijkenisse
Eengezinswoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
117 m² tot 153 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

59 ruime eengezinswoningen met fijne tuinen op de zon en een parkje naast de deur. Je vindt ze straks in Het Eiland van Spijk, net buiten het centrum van Spijkenisse. Dit nieuwbouwproject komt aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Binnenkort presenteert ontwikkelaar VORM impressies, prijsindicaties, plattegronden en een planning voor de start verkoop.

Het Eiland van Spijk: twee woningtypen, uitbreidingsopties, tuin op de zon

Het Eiland van Spijk krijgt twee typen drielaagse eengezinswoningen. De woningen van het ene type worden circa 117 vierkante meter groot en krijgen een traditioneel zadeldak. De woningen van het andere type worden groter, zo'n 153 vierkante meter, en krijgen een plat dak. Bij beide woningtypen heb je diverse uitbreidingsmogelijkheden. Ook heb je in alle woningen het genot van een tuin op de zon.

Rustig buurtje nabij stedelijke voorzieningen

Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, dicht bij alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof.

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is écht uitstekend. Het project komt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.

Klimaatneutraal dankzij warmtepomp en zonnepanelen

Voor nieuwbouwprojecten gelden bepaalde duurzaamheidseisen. Voor de kenners: de EPC-waarde van een nieuwbouwwoning mag niet hoger zijn dan 0,4. De woningen van Het Eiland van Spijk duiken daar fors onder met een EPC-waarde van 0. Dit betekent dat het wijkje klimaatneutraal is. Om dit te bereiken krijgen alle woningen (onder meer) zonnepanelen en een eigen warmtepomp om het huis te verwarmen en desgewenst te koelen.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren

Dankzij deze uitstekende energieprestaties kun je gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je onder meer een rentekorting en kun je ook meerwerk financieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM

Interesse? Meld je aan als belangstellende

De verkoop van de eerste fase van Het Eiland van Spijk start binnenkort. Heb je belangstelling voor een woning in dit project en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Vul dan het interesseformulier in op de projectsite. Dan ontvang je vanzelf het laatste nieuws.