Het Eiland van Spijk

Spijkenisse
Eengezinswoningen, herenhuizen
€ 298.500 / € 370.000 v.o.n.
117 m² tot 153 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Ruime en zeer duurzame eengezinswoningen en herenhuizen met een flinke tuin, aan een park en op loopafstand van het centrum van Spijkenisse. Je vindt ze in nieuwbouwproject Het Eiland van Spijk. Daar zijn nog diverse woningen beschikbaar. De eengezinswoningen hebben een traditioneel zadeldak (puntdak), de herenhuizen hebben een plat dak.

Herenhuizen Het Eiland van Spijk: drie volledige woonlagen, dus extra ruimte

De herenhuizen hebben in de basisuitvoering een woonoppervlak van circa 153 vierkante meter. Op de begane grond heb je een royale woonkamer met leefkeuken van bij elkaar circa 44 vierkante meter. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met douche en tweede toilet. En dankzij het platte dak heb je op de tweede verdieping ongeveer 42 vierkante meter waarmee je kunt doen wat je wilt. Een of twee extra slaapkamers? Een speelkamer voor de kinderen? Of een werk- of hobbyruimte voor jezelf? Het kan allemaal. En wil je nog meer woonruimte? Dan kies je voor een uitbouw op de begane grond. Of je dan niet te veel achtertuin moet inleveren? Nee hoor, je tuin is maar liefst 11 meter diep. Ruimte genoeg dus. De prijzen beginnen bij 360.000 euro (v.o.n.). Kies je voor een hoekhuis, dan beginnen de koopsommen bij 370.000 euro (v.o.n.). Op de aanbodpagina op de projectsite staat welke herenhuizen op dit moment nog beschikbaar zijn.

Ook nog eengezinswoningen beschikbaar, vanaf 298.500 euro

Behalve herenhuizen vind je in Het Eiland van Spijk ook eengezinswoningen met een traditioneel puntdak (zadeldak) en een woonoppervlak van 117 vierkante meter. Het gaat om rij- en hoekwoningen met twee woonlagen en een zolderverdieping. Op de begane grond heb je een ruime woonkamer en keuken (38 vierkante meter). Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder is met 22 vierkante meter groot genoeg voor nog een extra kamer. Kies je voor opties als een dakkapel of uitbouw, dan creëer je nog meer woonruimte. De prijzen van de nog beschikbare eengezinswoningen beginnen bij 298.500 euro (v.o.n.). Op de aanbodpagina op projectsite staat welke eengezinswoningen nog te koop zijn.

Op en top duurzaam dankzij (onder meer) zonnepanelen en warmtepompen

Bijzonder aan Het Eiland van Spijk is dat alle 59 woningen energieneutraal zijn, mede dankzij de uitstekende isolatie, het gebruik van zonnepanelen en een warmtepomp. De EPC-waarde, een getal dat uitdrukt hoe energiezuinig een woning is, is 0. Daarmee zijn de woningen een stuk energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Dat levert niet alleen een lagere energierekening op. Je kunt ook rekenen op een lagere rente op je hypotheek.

Duurzaamheidshypotheek: lagere rente, meerwerk meefinancieren!

Dankzij de gunstige energieprestaties kun je namelijk gebruikmaken van de duurzaamheidshypotheek die VORM Sales & Finance aanbiedt. Daarmee krijg je dus een rentekorting. Ook heel prettig is dat je meerwerk kunt meefinancieren. Meer informatie over de mogelijkheden van deze hypotheek lees je op de website van VORM.

Het Eiland van Spijk: rustig buurtje nabij stadscentrum Spijkenisse

Het project verrijst aan De Ritte, op het braakliggende terrein naast penta college De Oude Maas. Wonen 'op' Het Eiland van Spijk betekent wonen in een rustig buurtje, met een eigen parkje waar kinderen kunnen spelen. Het winkelcentrum, diverse horecagelegenheden, het schitterende theater en de iconische bibliotheek liggen op loopafstand. Je boodschappen kun je overigens ook halen in het nabij gelegen winkelcentrum Sterrenhof. Omdat de verkoop van de eerste fase zo voorspoedig verliep, is de bouw daarvan inmiddels bezig. 

Uitstekend bereikbaar

De bereikbaarheid van Het Eiland van Spijk is uitstekend. Het project ligt aan De Ritte en de Hekelingseweg in Spijkenisse. Laatstgenoemde weg staat rechtstreeks in verbinding met de uitvalswegen rondom de stad. Diverse buslijnen stoppen bovendien om de hoek.