Het Land, fase 12

Spijkenisse
Rijwoningen en tweekappers
€ 263.950 / € 398.950 (v.o.n.)
116 m² tot 170 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Achttien fraaie rijwoningen en tweekappers in de stijl van de jaren dertig. Je vindt ze in fase 12 van nieuwbouwproject Het Land in Spijkenisse. Het Land is een schitterende gezinswijk, waar kinderen nog ouderwets op straat kunnen spelen. Terwijl het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels, restaurants en zijn schitterende theater, dichtbij is. De verkoop is volop bezig. Zo nu en dan zijn er nog woningen beschikbaar. De actuele stand van de verkoop staat op de projectsite.

Het Land, fase 12: nieuwbouw rijwoningen en tweekappers

Fase 12 krijgt dezelfde woningtypen als fase 11: twee soorten rijwoningen en twee typen twee-onder-één-kap woningen. De rijwoningen zijn tussen de 116 en 142 vierkante meter groot. Je beschikt over een riante woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. En natuurlijk over een fijne tuin. Bij de tweekappers gaat het om woningen van ongeveer 163 of 170 vierkante meter. Ook in deze woningen heb je een riante woonkamer met open keuken. Verder beschik je over drie of vier slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Alle huizen in fase 12 hebben een voor- en achtertuin. 

Wonen in een huis met de uitstraling van de jaren dertig

Net als de huizen in de eerdere fases van Het Land krijgen de woningen in fase 12 de geliefde uitstraling van de jaren dertig. Kenmerkend zijn de lange dakoverstekken, witte kozijnen, warme kleuren en sfeervolle geveldetailleringen. Niet alleen de bouwstijl, ook de inrichting van de buitenruimte draagt bij aan de populariteit van Het Land. Kenmerkend zijn onder meer de lange lanen, de imposante bomenrijen en het vele groen. Je voelt je er meteen thuis.

Zelf bepalen hoe je huis wordt

Dit thuisgevoel wordt nog versterkt doordat je als koper de regie hebt. Zo kun je de indeling bepalen en zijn er allerlei opties, zoals een uitbouw of een dakkapel, waarmee je er nog meer je eigen huis van kunt maken.

Een kindvriendelijke wijk, tussen stadscentrum Spijkenisse en rivier de Oude Maas

Het Land is een kindvriendelijke om trots op te zijn. Een wijk met een even gevarieerd als herkenbaar beeld, vormgegeven met oog voor stijl en allure. Een wijk die ook nog eens op een ideale plek ligt: nabij de rivier de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en uitgaansvoorzieningen.