Het Posthuys

Spijkenisse
Appartementen, penthouse
€ 250.000 / € 799.000 (v.o.n.)
77 m² tot 212 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Echt stedelijk wonen, in een fijn appartement, met om de hoek winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Het kan straks in nieuwbouwproject Het Posthuys in Spijkenisse. Het Posthuys wordt een fraai gebouw dat op de plek van het oude postkantoor komt, in hartje centrum Spijkenisse. De voorverkoop is dinsdagavond 3 maart gestart. De online inschrijving sluit op dinsdag 10 maart. Kort daarna worden de appartementen toegewezen. Het Posthuys krijgt 70 drie-, vier- en vijfkamerappartementen én een penthouse.

Het Posthuys: drie-, vier- en vijfkamerappartementen en een penthouse

Het woningaanbod in Het Posthuys wordt zeer gevarieerd. Was het aanvankelijk de bedoeling om drie- en vierkamerappartementen (en een penthouse) in het gebouw te realiseren, nu is daar een vijfkamerappartement bij gekomen. Per woningtype variëren bovendien de woonoppervlaktes. Het Posthuys telt straks 46 driekamerappartementen (van circa 77 tot 106 vierkante meter), 23 vierkamerappartementen (van circa 98 tot 146 vierkante meter) en 1 vijfkamerappartement (van circa 153 vierkante meter). Verder krijgt het gebouw een riant penthouse met een woonoppervlak van circa 212 vierkante meter. Alle woningen in Het Posthuys krijgen een eigen balkon of terras. Parkeren doe je op eigen terrein.

Wonen met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van het gebouw is perfect. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de schitterende bibliotheek (De Boekenberg) of naar het prachtige theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Alle informatie op de projectsite

Wil je meer weten over Het Posthuys? Kijk dan op de projectsite. Daar vind je alle informatie over de woningtypen, de prijzen, de verkoopprocedure en nog meer. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.