Het Posthuys

Spijkenisse
Appartementen, penthouse
€ 265.250 / € 799.000 (v.o.n.)
83 m² tot 212 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar in Het Posthuys, het appartementencomplex dat in het centrum van Spijkenisse komt. Sinds de start van de voorverkoop, begin maart, is op de meeste woningen een optie genomen. De nog beschikbare appartementen zijn drie- en vierkamerappartementen met - peildatum eind mei 2020 - woonoppervlaktes van 83 tot 129 vierkante meter. De prijzen variëren van 265.250 tot 391.400 euro (v.o.n.). Ook het penthouse van 212 vierkante meter is nog beschikbaar. De koopsom daarvan is 799.000 euro (v.o.n.). Het Posthuys komt op de plek van het voormalige postkantoor aan de Marrewijklaan.

Het Posthuys: appartementen met buitenruimte en parkeerplek

Het woningaanbod in Het Posthuys wordt zeer gevarieerd. In totaal krijgt het complex 70 drie-, vier- en vijfkamerappartementen en een penthouse. Alle woningen in Het Posthuys krijgen een eigen balkon of terras. Parkeren doe je op eigen terrein.

Wonen in Spijkenisse met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van het gebouw aan de Marrewijklaan is perfect. Je woont hier met alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de schitterende bibliotheek (De Boekenberg) of naar het prachtige theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Interesse? Schrijf je in via de website

Wil je meer weten over het nog beschikbare woningaanbod in Het Posthuys? Kijk dan voor alle informatie op de projectsite. Daar kun je je ook inschrijven voor het bouwnummer van jouw keuze. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.