Het Posthuys

Spijkenisse
Appartementen, penthouse
€ 255.300 / € 815.850 (v.o.n.)
76 m² tot 153 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Wonen in hartje centrum Spijkenisse. Het kan nog steeds in nieuwbouwproject Het Posthuys. In dit fraaie appartementencomplex zijn nog diverse appartementen beschikbaar. Sinds de start van de voorverkoop, begin maart, zijn de meeste woningen verkocht. De nog beschikbare appartementen zijn drie- en vierkamerappartementen. De appartementen in Het Posthuys hebben woonoppervlaktes van 76 tot 153 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 255.300 euro (v.o.n.). In de woningzoeker op de projectsite kun je zien welke appartementen nog beschikbaar zijn, met de bijbehorende prijzen.

Appartementen met buitenruimte en parkeerplek in centrum Spijkenisse

Het Posthuys is een fraai gebouw met 70 drie-, vier- en vijfkamerappartementen en een riant penthouse van 202 vierkante meter. Alle woningen krijgen een eigen balkon of terras. Parkeren doe je op eigen terrein.

Het Posthuys: wonen in Spijkenisse met alle stedelijke voorzieningen om de hoek

De ligging van nieuwbouwproject Het Posthuys, op de plek van het voormalige postkantoor aan de Marrewijklaan, is perfect. Alle voorzieningen van het stadscentrum van Spijkenisse liggen om de hoek. Winkelen, een kopje koffie drinken, gezellig uit eten, boodschappen doen, naar de schitterende bibliotheek (De Boekenberg) of naar het prachtige theater. Het kan allemaal op loopafstand.

Interesse? Schrijf je in via de website

Wil je meer weten over het nog beschikbare woningaanbod in Het Posthuys? Kijk dan voor alle informatie op de projectsite. Daar kun je je ook inschrijven voor het bouwnummer van jouw keuze. Het Posthuys is een ontwikkeling van projectontwikkelaar Herkon BV.