Koninginnehof

Zuidland
Eengezinswoningen, seniorenwoningen, starterswoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

Beschrijving

Een sfeervol buurtje met woningen voor gezinnen, senioren, jonge stellen en starters. Zo is nieuwbouwproject in Zuidland te typeren. Het wijkje, dat op de plek van de voormalige openbare basisschool komt, telt straks 49 woningen. 17 daarvan zijn bestemd voor de verkoop, 32 gaan in de verhuur. De koopwoningen gaan in het derde kwartaal (2019) in verkoop.

Meer informatie over koop- en huurwoningen op Woonmarkt

De 49 woningen komen aan de Julianastraat, de Emmastraat en de Wilhelminastraat, naast de Welkomkerk. De 17 koopwoningen zijn onderverdeeld in 7 eengezinswoningen en 10 seniorenwoningen, die ook heel geschikt zijn voor starters. De verkoop start in het derde kwartaal. Binnenkort worden meer impressies gepresenteerd. Behalve koopwoningen komen er dus ook huurwoningen. Die zullen worden aangeboden door Woonstichting De Zes Kernen.

Rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Op loopafstand van Koninginnehof ligt het dorpscentrum, met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Ook basisschool De Vlasbloem ligt praktisch om de hoek. Verder vind je in het dorp nog een andere basisschool, diverse sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, een apotheek, een sportschool en een grote sporthal. Er is ook een openluchtzwembad. En als het in de winter vriest, is er een natuurijsbaan. Net buiten het dorp kun je genieten van een weids polderland en van natuur- en recreatiegebied Bernisse, waar je kunt fietsen, joggen, wandelen, waterfietsen, roeien en zwemmen. Het dorp ligt op ongeveer een halfuur autorijden van Rotterdam.