Krekenpark, fase 1

Zuidland
Villa's en tweekappers
€ 455.000 / € 569.000 (v.o.n.)
160 m² tot 190 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Riante villa's en tweekappers in een groene en waterrijke omgeving, omringd door de rust en ruimte van uitgestrekte polders. Je vindt ze straks aan de rand van Zuidland, op een halfuur van Rotterdam. Op deze schitterende locatie tussen de kreek aan de Haasdijk en de Nieuwelaan, ontwikkelt Stevast Baas & Groen Projecten het nieuwbouwproject Krekenpark, de afronding van de nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland. 

Krekenpark, fase 1: zeven vrijstaande watervilla's en vier tweekap watervilla's

Krekenpark krijgt 53 vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen en watervilla’s. Het nieuwbouwproject wordt in vier fasen gerealiseerd. De eerste fase komt helemaal aan het water en bestaat uit zeven vrijstaande watervilla's en vier twee-onder-één-kap watervilla's. Het gaat om riante, tweelaagse woningen met grote terrassen die een bijzonder uitzicht bieden over het water en richting de polders. De vrijstaande watervilla's worden 190 vierkante meter groot, de twee-onder-één-kap watervilla's 160 vierkante meter. Je kunt genieten van de groene omgeving rondom je huis, maar je hebt geen tuin. De last van het onderhouden daarvan heb je dus ook niet. Het omliggende groen wordt namelijk door de gemeente onderhouden. De verwachting is dat fase 1 binnenkort in verkoop gaat. De prijzen beginnen bij 455.000 euro (v.o.n.).

Wonen in een groene, parkachtige omgeving

In Krekenpark zijn de woningen 'te gast' in het groen van een parkachtige omgeving. Die groene en waterrijke omgeving is perfect om te spelen, te wandelen en te genieten in de buitenlucht.

Krekenpark: duurzaam wonen volgens de laatste inzichten

Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting. 

Belangstelling? Meld je aan via de projectsite en blijf op de hoogte

Momenteel zijn de voorbereidende werkzaamheden voor fase 1 van het project in volle gang. Met regelmaat komt er nieuwe informatie op de projectsite. Interesse? Meld je dan vrijblijvend aan via het interesseformulier op de projectsite. Je blijft dan vanzelf op de hoogte van het laatste nieuws over dit project.