Krekenpark, fase 1

Zuidland
Villa's en tweekappers
€ 455.000 / € 569.000 (v.o.n.)
160 m² tot 190 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Zeven vrijstaande en vier geschakelde watervilla's, met prijzen van 455.000 tot 569.000 euro (v.o.n.). Je vindt ze in fase 1 van nieuwbouwproject Krekenpark in Zuidland. De woningen zijn bijzonder riant. De vrijstaande villa's worden ongeveer 190 vierkante meter groot, de geschakelde villa's circa 160 vierkante meter. De verkoop is gestart.

Krekenpark, fase 1: 7 vrijstaande watervilla's en 4 twee-onder-één-kap watervilla's

Krekenpark, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam, wordt in vier fases gerealiseerd. Het project krijgt in totaal 53 vrijstaande en geschakelde villa's. De watervilla's uit de eerste fase zijn tweelaags en hebben een terras aan het water. Van daaraf kijk je niet alleen uit óver dat water, maar ook richting het polderland. De woonkamer is riant, je hebt een open keuken en op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, waarvan een met een inloopkast. De vrijstaande villa's hebben daarnaast op de begane grond nog een extra kamer, die je als studeer- of werkkamer kunt gebruiken. Bijzonder aan de watervilla's is dat je geen tuin hebt. Dat scheelt je dus heel wat werk. Toch heb je volop groen rondom je huis. Dit groen wordt onderhouden door de gemeente.

Bekijk hieronder een video-animatie van Krekenpark:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, een bodem-warmtepomp en zonder gasaansluiting.

Situatietekening op projectsite met nog beschikbare villa's 

Welke villa's nog beschikbaar zijn, wordt op de projectsite vermeld. Bekijk hiervoor de situatietekening van fase 1. Is het bouwnummer van jouw voorkeur niet meer beschikbaar? Geen zorgen. Er komen nog meer fases aan in Krekenpark.