Krekenpark, fase 2

Zuidland
Villa's, tweekappers
€ 497.000 / € 648.000 (v.o.n.)
182 m² tot 195 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Vijf vrijstaande parkvilla's en acht geschakelde parkvilla's. Je vindt ze in fase 2 van villaproject Krekenpark in Zuidland. Het gaat om zeer riante woningen, met woonoppervlaktes van circa 182 tot ongeveer 195 vierkante meter. Ook de kavels zijn met afmetingen van ongeveer 500 tot 1.000 vierkante meter heel royaal. De presale is gestart. Tijdens de presaleperiode kun je alvast een woning reserveren of een voorrangspositie krijgen bij de uiteindelijke toewijzing.

Riante vrijstaande en geschakelde parkvilla's, diverse indelingen mogelijk

De vrijstaande parkvilla's in de tweede fase van Krekenpark worden in de basis ongeveer 195 vierkante meter groot. De woonoppervlaktes van de geschakelde parkvilla's variëren (zonder verdere uitbreidingen) van ongeveer 182 tot 192 vierkante meter. In beide woningtypen heb je een riante woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer, die is uitgerust met een inloopdouche, ligbad, wastafelmeubel en toilet. Diverse indelingen zijn mogelijk. Op de begane grond heb je bijvoorbeeld voldoende ruimte voor een slaapkamer en een badkamer. Een extra slaapkamer op de verdieping is ook mogelijk. En wil je nog meer woonruimte, dan kun je de woonkamer laten uitbouwen. Ruimte genoeg; de vrijstaande villa's komen op kavels van circa 800 tot 1.000 vierkante meter, de geschakelde villa's worden gebouwd op percelen van zo'n 400 tot 500 vierkante meter. Meer informatie over het woningaanbod in fase 2 staat op de projectsite. De prijzen van de geschakelde villa's beginnen bij 497.000 euro (v.o.n.), die voor de vrijstaande villa's bij 629.000 euro (v.o.n.).

Geliefde architectuur jaren dertig

Behalve veel woonruimte koop je met een villa in de tweede fase van Krekenpark ook een mooie uitstraling. De woningen worden namelijk gebouwd in de geliefde stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren, de langgerekte daken, de witte goten en overstekken en de fraaie erkers.

Krekenpark: riant wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark, een project van Stevast Baas & Groen, verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Het villaproject bestaat uit 4 fases. De eerste fase telt 11 watervilla's die allemaal zijn verkocht. De bouw van deze fase is inmiddels gestart. In fase 2 gaat het om parkvilla's. Deze staan niet aan het water en hebben een riante voor- en achtertuin.

Bekijk de videoimpressie van Krekenpark, fase 2:

Duurzaam en energiezuinig wonen, extra rentekorting op je hypotheek

In Krekenpark woon je in een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. En zonder gasaansluiting. Dankzij de uitstekende energieprestaties van de woningen in Krekenpark is je energierekening een stuk lager en kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een extra lage rente. Ook dat scheelt in je maandlasten.