Krekenpark, fase 3

Zuidland
Vrijstaande en geschakelde watervilla's
€ 479.000 / € 599.000 v.o.n.
160 m² tot 190 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

De presale van de watervilla's in fase 3 van villaproject Krekenpark in Zuidland is een succes. Sinds half mei, toen de presale begon, zijn de meeste woningen gereserveerd. Op dit moment zijn nog enkele villa's beschikbaar. Het gaat om vrijstaande villa's van ongeveer 190 vierkante meter en om een geschakelde villa. De vrijstaande villa's worden ongeveer 190 vierkante meter en zijn beschikbaar vanaf 572.400 euro (v.o.n.). De geschakelde villa is circa 160 vierkante meter groot en heeft een koopsom vanaf 479.000 euro (v.o.n.). Tijdens de presale kun je alvast een woning reserveren of een voorrangspositie krijgen bij de uiteindelijke toewijzing.

Fase 3 Krekenpark: 9 vrijstaande watervilla's en 4 twee-onder-één-kap watervilla's

Krekenpark, op een halfuur rijden van Rotterdam, wordt in vier fasen gerealiseerd. Het project krijgt in totaal 53 vrijstaande en geschakelde villa's. Fase 3 telt dertien watervilla's: negen vrijstaande en vier geschakelde. Alle woningen zijn tweelaags en hebben een terras aan het water. Bij de vrijstaande villa's is dat terras ongeveer 45 vierkante meter groot, bij de geschakelde woningen tussen de 22 en 41 vierkante meter. De woonkamer is riant, je hebt een open keuken en op de eerste verdieping beschik je over drie slaapkamers, waarvan een met een inloopkast. De vrijstaande villa's hebben daarnaast op de begane grond nog een extra kamer, die je als studeer- of werkkamer kunt gebruiken. Als optie kun je kiezen voor een vide, waardoor de woonkamer met de verdieping is verbonden. Dat geeft nog meer kwaliteit. Bijzonder aan de watervilla's is dat je geen tuin hebt. Dat scheelt je dus heel wat werk. Toch heb je volop groen rondom je huis. Dit groen wordt onderhouden door de gemeente.

Bekijk hieronder een video-animatie van de watervilla's in Krekenpark:

Duurzaam en energiezuinig wonen in een parkachtige omgeving

In Krekenpark woon je in een groene, parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met zonnepanelen, gebalanceerde ventilatie, warmteterugwinning, een bodem-warmtepomp, driedubbel glas en zonder gasaansluiting. Uiteraard zijn ze ook voorzien van vloerverwarming.

Presale: alvast reserveren of voorrang krijgen bij de toewijzing 

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare villa's in Krekenpark? Schrijf je dan nu in voor de presale via het intakeformulier op de projectsite. Je krijgt dan een uitnodiging voor een (online) kennismakingsgesprek. Na dit gesprek weet wat je financiële mogelijkheden zijn. Als je de woning kunt betalen die jij op het oog hebt, kun je vervolgens drie dingen doen: wachten tot de start verkoop, inschrijven als voorrangskandidaat (zodat je voorrang krijgt bij de uiteindelijke toewijzing) of de woning reserveren. In het laatste geval word jij de eigenaar.