Krekenpark, fase 4

Zuidland
Vrijstaande en geschakelde villa's
Prijzen worden later bekend gemaakt
182 m² tot 195 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Riant wonen met uitgestrekte polders in je 'achtertuin' en een natuurgebied op loopafstand. Het kan in de vierde en laatste fase van villaproject Krekenpark in Zuidland. Deze fase bestaat uit 6 vrijstaande en 10 geschakelde villa's op grote kavels, in een groene en waterrijke omgeving. Het gaat om dezelfde woningtypen als in fase 2. De villa's gaan dit najaar in verkoop. Er zijn nog geen prijsindicaties bekend. 

Krekenpark in Zuidland: villa's met veel woonruimte op grote kavels

De vrijstaande villa's, ook wel parkvilla's genoemd, hebben woonoppervlaktes van zo'n 195 vierkante meter. Ze verrijzen op kavels van ongeveer 760 tot 950 vierkante meter. De geschakelde villa's zijn met woonoppervlaktes van circa 182 tot 192 eveneens zeer riant. De kavels zijn zo'n 400 tot 530 vierkante meter groot. 

Architectuur jaren dertig

De villa's van fase 4 zijn niet alleen bijzonder groot, ze krijgen ook een mooie uitstraling. De woningen worden namelijk gebouwd in de geliefde stijl van de jaren dertig. Kenmerkend daarvoor zijn onder meer de warme kleuren, de langgerekte daken, de witte goten en overstekken en de fraaie erkers.

Energiezuinig wonen, extra rentekorting op je hypotheek

Krekenpark biedt je een groene, waterrijke en parkachtige omgeving. Kinderen kunnen hier fijn buiten spelen en zelf geniet je overal van de ruimte en de buitenlucht. Over groen gesproken: de woningen worden op het gebied van duurzaamheid volgens de allerlaatste inzichten gebouwd: met uitstekende isolatie, zonnepanelen op het dak, gebalanceerde ventilatie en een bodem warmtepomp. En zonder gasaansluiting. Dankzij de uitstekende energieprestaties van de woningen is je energierekening een stuk lager en kun je bij het afsluiten van je hypotheek rekenen op een extra lage rente. Ook dat scheelt in je maandlasten. 

Wonen aan de landelijke rand van Zuidland 

Krekenpark, waarvan de eerste fases al in aanbouw zijn, verrijst aan de landelijke rand van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, op ongeveer een halfuur rijden van Rotterdam. Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Je vindt in winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal, diverse speelplekken en flink wat sportverenigingen. Er is ook een buitenzwembad. Praktisch naast de deur ligt het uitgestrekte natuur- en recreatiegebied Bernisse. En je kinderen kunnen straks in de wijk naar de kinderopvang of naar school. Krekenpark ligt namelijk op loopafstand van brede school De Vlasbloem.

Meer weten? Meld je aan als belangstellende en blijf op de hoogte

Wil je meer weten over fase 4 van Krekenpark? Ga dan naar de projectsite en meld je aan als belangstellende. Dan ontvang je het laatste nieuws in je mailbox en hoor (lees) je dus ook wanneer de verkoop start.