Park Waterrijk, fase 3

Hekelingen
Villa's, tweekappers en vierkappers
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Fase 3 van nieuwbouwproject Park Waterrijk, aan de groene rand van Hekelingen, komt eraan. Ook deze fase krijgt vrijstaande villa's, twee-onder-één-kap woningen en vier-onder-één-kap woningen in het groen. Bijzonder aan het project is de ligging nabij uitgestrekte polders en schitterende natuur. Ontwikkelaar Stevast Baas & Groen verwacht dat fase 3 in het derde kwartaal (2017) in verkoop gaat.

Fase 3 krijgt achttien nieuwbouwwoningen, die qua uitstraling gelijk zijn aan de huizen in fase 1 en 2. Met twee vrijstaande villa's, acht tweekappers en acht vierkappers is er ook in deze nieuwe fase van Park Waterrijk volop variatie. Bovendien heb je de mogelijkheid om je woning met allerlei opties aan jouw wensen aan te passen. Slapen en wonen op de begane grond? Ruimte voor je ouders in huis? Een uitbouw, extra dakkapel of erker? Een andere indeling? En wel of geen garage? Het is allemaal mogelijk in Park Waterrijk. Juist door alle opties is in Park Waterrijk geen huis hetzelfde.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij alle voorzieningen

Maar hoe gevarieerd het project ook wordt, je hebt met je buurtbewoners ook veel gemeen. Zo grenzen alle woningen met hun tuinen aan het water. Ook woon je sowieso in een groene, waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant de groene polders van Nissewaard en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en het nieuwe theater.

Op de hoogte blijven? Meld je aan

Het is de bedoeling dat de woningen in het derde kwartaal in verkoop gaan. De prijzen zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in als belangstellende via de projectsite.

 

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook