Park Waterrijk, fase 3

Hekelingen
Villa's, tweekappers en vierkappers
€ 285.000 (v.o.n.)
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Vrijstaande villa's, twee-onder-één-kap woningen en vier-onder-één-kap woningen in het groen. Je vindt ze in fase 3 van nieuwbouwproject Park Waterrijk, aan de groene rand van Hekelingen, nabij uitgestrekte polders en schitterende natuur. De verkoop is bezig.

Park Waterrijk: nieuwbouw villa's, tweekappers en vierkappers, met allerlei opties

Fase 3 krijgt achttien nieuwbouwwoningen, die qua uitstraling gelijk zijn aan de huizen in fase 1 en 2. Met twee vrijstaande villa's, acht twee-onder-één-kap woningen en acht vier-onder-één-kap woningen is er ook in deze nieuwe fase volop variatie. Bovendien heb je de mogelijkheid om je woning met allerlei opties aan jouw wensen aan te passen. Een uitbouw, een extra dakkapel of een erker? Een andere indeling? Wel of geen garage? Het is allemaal mogelijk in Park Waterrijk. Juist door alle opties is in Park Waterrijk geen huis hetzelfde. De prijzen beginnen bij 285.000 euro (voor de vierkappers), 395.000 euro (voor de tweekappers) en 525.000 euro (voor de villa's). Het gaat om vrij op naam prijzen.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Maar hoe gevarieerd het nieuwbouwproject ook wordt, je hebt met je buurtbewoners ook veel gemeen. Zo staan alle woningen in een groene en waterrijke omgeving. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant de groene polders van Nissewaard en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.