Park Waterrijk, fase 4

Hekelingen
Villa's, tweekappers, vierkappers en waterwoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er komt weer nieuw woningaanbod aan in Park Waterrijk, het villawijkje aan de groene rand van Hekelingen. Het gaat om fase 4, met één vrijstaande villa, acht twee-onder-één-kap woningen, een rij van vier-onder-één-kap woningen én, nieuw voor dit project, zes waterwoningen. Ontwikkelaar Stevast Baas & Groen verwacht in het laatste kwartaal van dit jaar met de verkoop te starten. Inmiddels zijn de eerste impressies beschikbaar. Wil je niet zo lang wachten? In fase Zuid is op dit moment nog één woning beschikbaar: een Hofvilla.

Park Waterrijk: dankzij energiezuinige woningen meer lenen en lagere energierekening

De woningen in fase 4 worden zeer energiezuinig, dankzij onder meer zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, ventilatie met warmteterugwinning en een warmtepomp voor warmte en warm tapwater. Ze krijgen een EPC van 0. Deze waarde betekent dat alle energie die nodig is voor de verwarming (of koeling) en ventilatie van je huis, en voor het gebruik van warm water, duurzaam wordt opgewekt. Dit is goed voor het klimaat en je kunt hierdoor bij veel hypotheekverstrekkers flink meer lenen. En omdat de woningen zo energiezuinig zijn, is je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen in Park Waterrijk staat op de duurzaamheidspagina op de projectsite.

Riant wonen met veel ruimte voor je persoonlijke wensen

Hoewel fase 4 nog in voorbereiding is, geldt voor deze fase wat voor heel Park Waterrijk geldt: je hebt alle ruimte. Zowel de woningen zelf als de kavels waarop ze staan, worden heel riant. En je kunt je huis aanpassen aan jouw woonwensen. Een nog ruimere woonkamer via een aanbouw? Extra slaapkamers? Een dakkapel? Of misschien wel een andere indeling? Het is allemaal mogelijk. Ook in fase 4 zal geen huis hetzelfde zijn. Behalve de voor Park Waterrijk vertrouwde woningen (een vrijstaande villa, acht tweekappers en een rij met vier-onder-één-kap woningen) krijgt fase 4 ook zes schitterende waterwoningen. Deze tweelaagse woningen hebben twee terrassen aan het water en op het zuiden. Op de projectsite staat meer informatie over het aanbod in fase 4. Hieronder een korte samenvatting daarvan:

  • Vrijstaande villa: circa 175 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 375 vierkante meter.
  • Twee-onder-één-kap woningen: circa 174 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 280 tot zo'n 335 vierkante meter.
  • Vier-onder-één-kap woningen: circa 130 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 140 tot zo'n 175 vierkante meter. 
  • Waterwoningen: circa 130 vierkante meter woonoppervlak, op kavels van circa 140 vierkante meter.

Nog beschikbaar: 1 Hofvilla's van 193 vierkante meter

Wil je niet wachten op fase 4? Ga dan voor de laatste woning in fase Zuid. Het gaat om een Hofvilla van 193 vierkante meter, met een uitbouw en een garage (zie afbeelding). De koopsom is 604.900 euro (v.o.n.). De bouw van deze Hofvilla en de andere woningen van fase Zuid start binnenkort. In het tweede kwartaal van 2020 wordt de oplevering verwacht. Meer informatie over het actuele aanbod staat op de projectsite.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.