Park Waterrijk Zuid

Hekelingen
Villa's en tweekappers
Prijzen worden later bekend gemaakt
174 m² tot 213 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Tien vrijstaande villa's en twee riante tweekappers op grote kavels, op de grens van Hekelingen en uitgestrekte polders. Ruimte is het toverwoord in Park Waterrijk Zuid, de nieuwste fase van nieuwbouwproject Park Waterrijk. De woonoppervlaktes variëren van 174 tot 213 vierkante meter. Ook rondom je huis heb je veel ruimte, met kavels van 407 tot 1.119 vierkante meter. De verkoop start binnenkort.

Park Waterrijk Zuid: riante woningen met twee parkeerplaatsen

Park Waterrijk, een fraai wijkje aan de groene rand van Hekelingen, krijgt steeds meer vorm. De woningen uit de eerste twee fases zijn inmiddels opgeleverd en fase 3 was eerder dit jaar in een mum van tijd uitverkocht. Binnenkort gaat Park Waterrijk Zuid, aan de zuidelijke rand van het plan, dus in verkoop. De villa's komen aan twee hofjes of hebben een eigen oprit. Welke woning je ook kiest, je hebt altijd twee parkeerplaatsen.

Persoonlijke woonwensen realiseren via allerlei opties

Net als in de eerdere fases kun je ook in Park Waterrijk Zuid je huis aanpassen aan jouw woonwensen. Een nog ruimere woonkamer via een aanbouw? Extra slaapkamers? Een dakkapel? Of misschien wel een andere indeling? Het is allemaal mogelijk. Geen huis is dan ook hetzelfde.

Duurzaam en energiezuinig: meer lenen, een lagere energierekening

De woningen in Park Waterrijk Zuid (en in de fases die hierna komen) worden zeer energiezuinig, dankzij onder meer zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, ventilatie met warmteterugwinning en een warmtepomp voor warmte en warm tapwater. Ze krijgen een EPC van 0. Deze waarde betekent dat de energie voor de verwarming (of koeling) en ventilatie van je huis, en voor het gebruik van warm water, duurzaam wordt opgewekt. Dit is goed voor het klimaat en je kunt hierdoor bij veel hypotheekverstrekkers tot 25.000 euro meer lenen om de aankoop van het huis te financieren. En omdat de woningen zo energiezuinig zijn, is je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen in Park Waterrijk staat op de duurzaamheidspagina op de projectsite.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.