Park Waterrijk Zuid

Hekelingen
Villa's en tweekappers
€ 485.000 / € 789.000 (v.o.n.)
174 m² tot 213 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er is veel belangstelling voor Park Waterrijk Zuid, de nieuwste fase van nieuwbouwproject Park Waterrijk aan de groene rand van Hekelingen. Van de tien vrijstaande villa's en twee tweekappers zijn nog drie woningen beschikbaar. Het gaat om drie Hofvilla's van 175 vierkante meter op kavels van 407, 414 of 427 vierkante meter. De koopsommen zijn 547.500, 567.500 en 572.000 euro (v.o.n.). De andere woningen staan onder optie. De meest actuele stand van de verkoop staat op de projectsite.

Hofvilla's: riant en vrijstaand wonen, aan een sfeervol hofje

De Hofvilla, waarvan er acht worden gebouwd, heeft in de standaard uitvoering dus een woonoppervlak van 175 vierkante meter. Opvallend is de riante woonkamer met open keuken. Je beschikt verder over drie slaapkamers, maar dit kun je uitbreiden tot vier of vijf. De Hofvilla's staan straks aan een sfeervol hofje. Dankzij de afstand tot de openbare weg woon je hier in alle rust.

Persoonlijke woonwensen realiseren via allerlei opties

Net als in de eerdere fases kun je ook in Park Waterrijk Zuid je huis aanpassen aan jouw woonwensen. Een nog ruimere woonkamer via een aanbouw? Extra slaapkamers? Een dakkapel? Of misschien wel een andere indeling? Het is allemaal mogelijk. Geen huis is dan ook hetzelfde.

Duurzaam en energiezuinig: meer lenen, een lagere energierekening

De woningen in Park Waterrijk Zuid (en in de fases die hierna komen) worden zeer energiezuinig, dankzij onder meer zonnepanelen, hoogwaardige isolatie, ventilatie met warmteterugwinning en een warmtepomp voor warmte en warm tapwater. Ze krijgen een EPC van 0. Deze waarde betekent dat de energie voor de verwarming (of koeling) en ventilatie van je huis, en voor het gebruik van warm water, duurzaam wordt opgewekt. Dit is goed voor het klimaat en je kunt hierdoor bij veel hypotheekverstrekkers flink meer lenen. En omdat de woningen zo energiezuinig zijn, is je energierekening (bij normaal verbruik) fors lager. Meer informatie over de duurzaamheid van de woningen in Park Waterrijk staat op de duurzaamheidspagina op de projectsite.

Park Waterrijk: veel ruimte en groen, nabij stedelijke voorzieningen

Niet alleen de schitterende woningen, ook de groene en waterrijke omgeving maken Park Waterrijk bijzonder aantrekkelijk. Met aan de ene kant het rustige dorp Hekelingen, en aan de andere kant groene polders en het Spui, met zijn fraaie oevernatuur. De directe nabijheid van Spijkenisse staat daarnaast garant voor veel voorzieningen, zoals scholen, openbaar vervoer, winkels, restaurants en een schitterend theater. En, ook fijn: de directe metroverbinding met Rotterdam.

Inschrijven via formulier op projectsite

De inschrijving voor de woningen van Park Waterrijk Zuid verloop via het inschrijfformulier op de website. Daar vind je ook alle andere verkoopdocumenten. Je kunt het formulier downloaden, invullen en bij een van de makelaars inleveren (of mailen). Het gaat om Ooms Makelaars (0181-692333 of spijkenisse@ooms.com) of TW3 Strategie Marketing Makelaardij (010-3007117 of info@tw3.nl).