De Haven Spijkenisse, Schipper

Spijkenisse
Kadewoningen, appartementen
Prijzen worden later bekend gemaakt
47 m² tot 199 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er was al een voorlopige impressie, maar nu heeft ontwikkelaar Ballast Nedam nieuwe beelden gemaakt van deelgebied Schipper in De Haven Spijkenisse. Daarop is te zien dat de 31 kadewoningen en 26 appartementen de uitstraling krijgen van pakhuizen en grachtenpanden. De woningen, die allemaal een eigen parkeerplaats hebben, gaan binnenkort in verkoop. De Haven Spijkenisse is een geliefde nieuwe woonwijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum van Spijkenisse. 

Schipper: wonen in een echte havenomgeving 

Deelgebied Schipper is het zesde deelgebied van De Haven Spijkenisse. Eerder gingen de deelgebieden Veerkade, Sluis, Fregat, Botter en Schoener in verkoop. Fregat, Botter en Schoener zijn intieme woonbuurtjes met rijwoningen en tweekappers en de intieme sfeer van een vissersdorp. De andere twee deelgebieden, Veerkade en Sluis, krijgen de uitstraling die je aan een kade verwacht. Je vindt hier kadewoningen en herenhuizen die aan traditionele grachtenpanden doen denken, en appartementen in gebouwen met een pakhuisachtige uitstraling. Schipper krijgt ook die echte havensfeer. De ligging pal aan het water leent zich daar ook voor. Extra voordeel voor wie een boot heeft: die kun je voor je woning aanmeren. 

Binnenkort in verkoop. Blijf op de hoogte

De verkoop van het nieuwe woningaanbod in De Haven Spijkenisse start binnenkort. Een exacte datum is nog niet bekend. Ook de prijzen zijn nog niet vastgesteld. De woonoppervlaktes zijn al wel bekend: de kadewoningen krijgen woonoppervlaktes van circa 176 tot ongeveer 199 vierkante meter. De appartementen krijgen oppervlaktes van zo'n 47 tot circa 128 vierkante meter. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Schipper? Schrijf je dan via de projecsite in als belangstellende.

De Haven Spijkenisse: nieuwe stadswijk tussen rivier en centrum

De Haven Spijkenisse is de nieuwste nieuwbouwwijk van Spijkenisse. Je woont hier op een geweldige plek: aan of nabij de haven, tussen de Oude Maas en het stadscentrum met al zijn winkels, restaurants en zijn fantastische theater en bibliotheek.