Schoener

Spijkenisse
Rijwoningen, tweekappers
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Er is weer nieuw woningaanbod op komst in De Haven Spijkenisse, de populaire nieuwbouwwijk tussen de Oude Maas en het stadscentrum. Binnenkort gaat daar deelplan Schoener in verkoop, met 24 rij- en hoekwoningen en 6 twee-onder-één-kap woningen. Het nieuwe buurtje komt tussen de haven en de Elementenweg, net achter de bebouwing aan de kade. Binnenkort komt ontwikkelaar Ballast Nedam met voorlopige impressies en woningplattegronden. 

Schoener: sfeervolle, dorpse architectuur

De woningen in Schoener krijgen een sfeervolle, dorpse architectuur. Alle woningen beschikken over een flinke tuin en een eigen parkeerplaats. De tweekappers worden opgeleverd met een aangebouwde garage. En heb je een boot, dan kun je daarvoor in de haven een ligplaats kopen. Je hebt je boot dan dus bijna voor de deur. 

Wonen op loopafstand van rust, ruimte en stedelijke voorzieningen

Schoener ligt straks in het hart van De Haven Spijkenisse. Je woont hier op loopafstand van alles wat deze plek zo bijzonder maakt: de kades aan de haven zelf uiteraard, de Oude Maas en ook het vernieuwde stadscentrum, met al zijn winkels, horecagelegenheden, theater en bibliotheek. Zoek je nog meer stedelijk vertier? Dan rij je zo naar Rotterdam. In ongeveer 20 minuten sta je op de Coolsingel. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je in Schoener op je plek. Aan de Oude Maas kun je van schitterende vergezichten genieten en rondom Spijkenisse liggen uitgestrekte polders en natuurgebieden, waar je zo op de fiets naartoe kunt. Even verderop - heel goed met de auto te bereiken - vind je het strand van Rockanje. Lekker uitwaaien of op zomerse dagen van de zon genieten.