Stella Nova

Spijkenisse
Rijwoningen, appartementen, beneden-bovenwoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Duurzaam wonen aan water en groen in Spijkenisse. Het kan straks in nieuwbouwproject Stella Nova in de wijk Sterrenkwartier. Op de plek van de huidige flatstrook ontwikkelt en bouwt ABB Bouwgroep energiezuinige eengezinswoningen, beneden-bovenwoningen en appartementen. Het gaat in totaal om 79 woningen, zowel koop als huur.

Stella Nova: 28 koopwoningen en 51 huurwoningen

Stella Nova telt 28 koopwoningen en 51 huurwoningen. De koopwoningen (royale eengezinswoningen en ruime vier-onder-één-kap woningen) worden verkocht door ABB zelf. De verkoop start naar verwachting in de eerste helft van 2019. De huurwoningen (appartementen, beneden-bovenwoningen en eengezinswoningen) worden te zijner tijd door woningcorporatie Maasdelta te huur aangeboden via WoonnetRijnmond. 

Zeer gevarieerd en duurzaam 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat de wijk allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat de woonwensen van potentiële kopers centraal staan. Met diverse ruwbouw- en afbouwopties heb je als koper tal van mogelijkheden om je woning zo comfortabel mogelijk te maken. Zo creëer je echt jouw droomwoning. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook zeer duurzaam. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en de woningen worden gasloos en energiezuinig.

De impressies van Stella Nova zijn concept-beelden.