Stella Nova, fase 2

Spijkenisse
Eengezinswoningen, tweekappers
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Nieuwbouwproject Stella Nova in de wijk Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse gaat richting de tweede fase. Ontwikkelende bouwer ABB Bouwgroep is bezig met de voorbereiding daarvan. Fase 2 krijgt weer een mooie mix van koopwoningen en sociale huurwoningen. Toch wordt fase 2 anders dan fase 1. Naast 'gewone' koophuizen in rijtjes vind je hier straks ook twee-onder-één-kapwoningen (met geschakelde bergingen) en koopwoningen voor starters. Het is de bedoeling dat de tweede fase in de tweede helft van dit jaar (2021) in verkoop gaat. De prijzen zijn nog niet bekend.

Rijwoningen, tweekappers en starterswoningen in fase 2. Ook sociale huur

Fase 2 komt tussen fase 1 en wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Dat betekent dat de flats die daar nu nog staan, gesloopt worden. Dat gaat, als alles volgens plan verloopt, eind dit jaar of begin 2022 gebeuren. Net als fase 1 krijgt fase 2 rijwoningen met een kap en rijwoningen met een plat dak. Daarnaast zijn er, zoals gezegd, tweekappers en koopwoningen voor starters. Alles bij elkaar gaat het om 34 koopwoningen, waarvan 8 voor starters. Verder komen er dus sociale huurwoningen: 22 appartementen en 23 eengezinswoningen. Woningcorporatie Maasdelta Groep gaat deze huurwoningen, als de oplevering daarvan nadert, via Woonnet Rijnmond aanbieden. 

Duurzaam en gevarieerd 

De variatie in Stella Nova is groot. Niet alleen omdat het project allerlei verschillende woningtypen krijgt, maar ook omdat je als koper uit diverse ruwbouw- en afbouwopties kunt kiezen. Behalve heel gevarieerd wordt Stella Nova ook heel duurzaam. Zo worden de woningen gasloos en voldoen ze aan de nieuwste BENG-normen (BENG staat voor Bijna Energieneutrale Gebouwen). Dat scheelt in je energielasten. Daarnaast wordt bij de bouw zo veel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen.

Fijn wonen in Stella Nova, nabij park, polder, winkels en basisscholen

In Stella Nova woon je in het groen en nabij water, een park en uitgestrekte polders. De nieuwe fase komt naast wijkwinkelcentrum Sterrenhof. Je dagelijkse boodschappen haal je dus letterlijk om de hoek. Diverse basisscholen liggen eveneens op loopafstand. En met de fiets ben je zo in het centrum van Spijkenisse, met zijn vele winkels, restaurants, bibliotheek en theater. Ook als je naar Rotterdam wilt, kun je de auto laten staan. Op een paar minuten fietsen stap je bij metrostation Heemraadlaan gewoon op de metro.