Veerkade, fase 1

Spijkenisse
Kadewoningen en appartementen
€ 270.000 (v.o.n.)
70 m² tot 215 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Heerlijk wonen met een prachtig uitzicht over de haven en/of de Oude Maas. Binnenkort kan het in de appartementen en kadewoningen van deelgebied Veerkade in De Haven Spijkenisse. Vanaf zaterdag 16 maart staat het complete aanbod van fase 1 op de projectsite en ongeveer een week later start de pre-sale met een Start Pre-sale Evenement. Afhankelijk van de belangstelling tijdens de pre-sale periode volgt de start verkoop eind april.

Appartementen met een prachtig uitzicht

De appartementen van deelgebied Veerkade komen in een markant, pakhuisachtig gebouw: De Fabriek. Het gaat om 31 appartementen met twee, drie, vier of vijf kamers en oppervlaktes van circa 70 tot zo’n 160 vierkante meter. Op welk appartement je keuze ook valt, je hebt altijd een prachtig uitzicht over de haven, de Oude Maas of beide. Vanuit de woning, of vanaf je balkon of terras. En wil je graag wonen met werken combineren, dan kun je ook in De Fabriek terecht. Het gebouw krijgt ook tweelaagse woon-werkappartementen met een eigen ingang voor je kantoor of praktijk. De prijsindicaties van de appartementen in De Fabriek beginnen bij 270.000 euro (v.o.n.).

Alle ruimte in riante kadewoningen

De kadewoningen, waarvan er achttien worden gebouwd in deelgebied Veerkade, worden met woonoppervlaktes van circa 160 tot zo’n 215 vierkante meter bijzonder riant. Deze woningen hebben een grote woonkamer en keuken, twee badkamers, vier slaapkamers en – heel bijzonder – een vide die voor extra licht en ruimtebeleving zorgt. Een aantal kadewoningen krijgt ook een derde verdieping (zolder), die vrij indeelbaar is. Heel prettig: de circa 14 meter diepe tuin met garage en parkeergelegenheid. De prijsindicatie: vanaf 410.000 euro (v.o.n.).

Veerkade: gasloos en energieneutraal

De woningen in Veerkade zijn gasloos en energieneutraal, dankzij onder meer hoogwaardige isolatiemaatregelen, zonnepanelen en bodemwarmtepompen. Je energielasten zullen hierdoor fors lager zijn en je hebt ook geen zorgen over toekomstige investeringen om je huis te verduurzamen. Een ander pluspunt zijn de lagere hypotheeklasten. Je krijgt immers een rentekorting. Aantrekkelijk daarnaast is dat je 15.000 euro meer mag lenen. Bovendien zit het duurzame energiesysteem, inclusief de eerste vijf jaar onderhoud, gewoon in de koopsom.