Veerkade, fase 1

Spijkenisse
Kadewoningen en appartementen
Prijzen worden later bekend gemaakt
65 m² tot 150 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Statig wonen met het echte havengevoel. Het kan straks in deelgebied Veerkade in nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse. Daar komen in totaal circa 116 woningen. Het gaat om een geheel nieuw deelgebied, aan de noordkant van de binnenhaven. De eerste fase van Veerkade bestaat uit appartementencomplex De Fabriek, met 31 appartementen, en een aantal riante kadewoningen met een grote achtertuin. De verkoop start binnenkort.

Appartementencomplex De Fabriek: 31 appartementen, veel variatie. Ook werken nabij huis

Opvallen aan de eerste fase van deelgebied Veerkade is appartementencomplex De Fabriek. Dit gebouw telt straks 31 appartementen met woonoppervlaktes van zo'n 65 tot ongeveer 150 vierkante meter. Alle appartementen hebben een grote woonkamer met open keuken en een of meer balkons. Vanaf dat balkon kijk je uit over de binnenhaven en/of over de Oude Maas. Heb je een eigen bedrijf en wil je dicht bij huis werken? Ook dan kun je in De Fabriek terecht. Op de begane grond komen twee bedrijfsruimtes die perfect geschikt zijn als kantoorruimte.

Riante kadewoningen met vide en grote achtertuin

De kadewoningen van fase 1 zijn allemaal zeer royaal, met woonoppervlaktes van circa 150 vierkante meter. Bijzonder aan deze woningen is de vide, waardoor je een mooie lichtinval hebt op meerdere verdiepingen. Op de eerste en tweede verdieping heb je maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschik je over een grote achtertuin, zodat je je auto op eigen terrein kwijt kunt.

Veerkade: geweldig uitzicht, stedelijke voorzieningen bij de hand

Deelgebied Veerkade wordt ontwikkeld door Stevast Baas & Groen Projecten. Welke woning je ook kiest, wonen aan de Veerkade in Spijkenisse staat garant voor veel woongenot. Het wooncomfort is groot, het uitzicht geweldig en je woont hier nabij de Oude Maas en het stadscentrum, met al zijn winkels, restaurants, theater en bibliotheek. De uitstraling laat zich het beste omschrijven als 'havenachtig en historisch'.