Sluit icoon

Waterzeil (Haven Spijkenisse), fase 1

Spijkenisse
Appartementen en eengezinswoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
115 m² tot 171 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Comfortabel, eigentijds en zeer energiezuinig wonen met de fijne sfeer van een oud-Hollandse haven. Het kan straks in nieuwbouwproject Waterzeil, het laatste deel van de nieuwe stadswijk De Haven Spijkenisse. Waterzeil krijgt een mix van circa 53 eengezinswoningen en 26 appartementen. De prijzen zijn nog niet bekend. De eerste fase, met alle 26 appartementen en 11 (van de 53) gezinswoningen, gaat nog dit kwartaal in verkoop. De eerste impressies staan nu online!

Waterzeil: appartementen en gezinswoningen met eigen stijl en identiteit

Waterzeil heeft een gevarieerde architectuur. De appartementen (waaronder enkele penthouses) bevinden zich in robuuste gebouwen die met hun verticale ramen en puntdaken wel iets van havenpakhuizen weghebben. De architectuur van een deel van de gezinswoningen is duidelijk geïnspireerd op statige, oud-Hollandse grachtenpanden. Je kunt kiezen uit Stadswoningen en Herenhuizen. In beide gevallen heb je een fijne achtertuin. De woonoppervlaktes in deze fase van Waterzeil lopen uiteen van 115 tot 171 vierkante meter. Het aantal slaapkamers varieert van 3 tot 7. Al met al voldoende ruimte voor een logeerplek, thuiswerkplek of inloopkast. Alle woningen bij elkaar vormen een woonhof, omringd door groen. Of je nu een appartement of gezinswoning koopt in Waterzeil, alle woningen worden opgeleverd inclusief luxe keuken en badkamer. Bovendien beschikken alle woningen over een eigen parkeerplaats in het binnenhofgebied. Bij die parkeerplaats heb je de mogelijkheid een laadpaal te laten plaatsen.

De Haven Spijkenisse: wonen tussen Oude Maas en stadscentrum

Bijzonder aan De Haven Spijkenisse is niet alleen de havenachtige uitstraling van de wijk, maar ook de nabijheid van de Oude Maas en het stadscentrum. Wil je even rust en ruimte, dan loop je over de kade zo naar de rivier, terwijl je onderweg het ene na het andere jacht passeert. Wil je lekker shoppen, uit eten of naar het theater, dan wandel je precies de andere kant op. Rust, ruimte en stedelijk vertier liggen letterlijk op loopafstand van je huis. En wil je even Spijkenisse uit? Naar de levendige binnenstad van Rotterdam bijvoorbeeld? Geen probleem. Via de A15 is het een halfuur met de auto. Het openbaar vervoer is ook een optie. In de buurt stopt elk kwartier een bus en de metro brengt je in 20 minuten naar hartje Maasstad.

Op de hoogte blijven?

Fase 1 van Waterzeil gaat het eerste kwartaal van dit jaar (2023) in verkoop. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite, dan ontvang je vanzelf de nieuwsbrief vanuit het project.