Wonen aan de Drogendijk

Spijkenisse
Villa's
€ 595.000 / € 630.000 (v.o.n.)
143 m² tot 155 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Droom je al een tijd van een vrijstaand huis in een landelijke omgeving, met alle gemakken van de stad binnen handbereik? Dan is Wonen aan de Drogendijk, een kleinschalig project in Spijkenisse, iets voor jou. Je kunt hier je woning samenstellen zoals jij dat wilt. Voor de 8 kavels kun je kiezen uit 6 woningtypen. Met diverse opties kun je elke woning ook nog eens aanpassen en uitbreiden. Jouw huis krijgt daardoor echt een unieke uitstraling en indeling.

Vrijstaande huizen aan de Drogendijk, vanaf 595.000 euro (v.o.n.)

De vrijstaande huizen hebben in de standaard uitvoering woonoppervlaktes van 143 tot 155 vierkante meter. Het gaat om twee- en drielaagse woningen met een fraaie, dorpse architectuur. De prijzen, inclusief de kavels, variëren van 595.000 tot 630.000 euro (v.o.n.). Deze prijzen zijn inclusief een complete badkamer. De verkoop is bezig. Enkele woningen staan onder optie, maar er zijn nog woningen beschikbaar.

Vrij wonen in het groen, op loopafstand van winkels  

De Drogendijk ligt in de Spijkenisser wijk Maaswijk. De kavels zijn allemaal circa 620 vierkante meter groot. Je hebt dus ruimte genoeg voor een heerlijke tuin. Vóór de woningen komt bovendien een ruime groenstrook, waardoor je hier nog vrijer woont. Tegelijkertijd woon je op loopafstand van winkelcentrum Maaswijk, met diverse supermarkten, flink wat andere winkels en huisartsenpraktijken. Ook sportverenigingen bevinden zich in de buurt. En fiets of wandel je even een stukje door, dan zit je zo in de natuur en de polders die de wijk omringen.

Spijkenisse: stedelijke voorzieningen, polders en natuur dichtbij

Die combinatie van voorzieningen, ruimte en natuur geldt voor heel Spijkenisse. In het stadscentrum vind je tal van winkels en horecagelegenheden, maar ook een schitterend theater en de iconische bibliotheek De Boekenberg. Voor nog meer stedelijk vertier zit je bovendien zo in Rotterdam, zowel me de auto als met de metro. Ben je meer een rustzoeker? Ook dan zit je hier goed. Behalve in de polders en natuur rondom Maaswijk kun je ook terecht aan de Oude Maas of het Spui, met schitterende vergezichten over het water. Even verderop ligt natuur- en recreatiegebied Bernisse. En nog iets verder - binnen een halfuur met de auto - vind je het strand van Rockanje. Daar kun je lekker uitwaaien en op zomerse dagen van de zon genieten.