Kreken van Nibbeland: Nieuwelaan

Zuidland
Kavels
€ 410 per m²
tot 798 m² opp.

Beschrijving

De Kreken van Nibbeland in Zuidland is behalve een geliefde nieuwbouwwijk ook een belangrijke zelfbouwlocatie. Ook aan de Nieuwelaan, op loopafstand van de andere kavels, is een zelfbouwkavel beschikbaar. Het gaat om een perceel van 798 vierkante meter aan het water, met een prijs van 305.776 euro. Je woont hier met alle voorzieningen binnen handbereik. Zoals basisscholen, kinderopvang, sportverenigingen, winkels voor de dagelijkse boodschappen en het prachtige recreatiegebied De Bernisse. De genoemde kavelprijs per vierkante meter is exclusief BTWLet op: voor de eerste 500 vierkante meter betaal je in Nissewaard 410 euro per vierkante meter. Voor extra vierkante meters betaal je een lagere prijs. Klik (of tik) op de kavel voor oppervlakte, prijs, voorwaarden (kavelpaspoort) en interesseformulier.

Ook elders in De Kreken kavels beschikbaar

Elders in De Kreken van Nibbeland zijn ook nog zelfbouwkavels in verkoop. Het gaat om een percelen van circa 425 tot ongeveer 770 vierkante meter. Bekijk hier de kaart met het beschikbare aanbod.

  • Wil je meer informatie over de kavels in De Kreken van Nibbeland? Bel makelaarskantoor Kempers & Koppenol: 0181-636688.
1 Klik op een kavel voor meer informatie