Zoetemanring

Zuidland
Tweekappers en villa's
Prijzen worden later bekend gemaakt
150 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Na de succesvolle verkoop van de rij- en hoekwoningen gaat BPD verder met een volgende fase van nieuwbouwproject Zoetemanring in Zuidland: een fase met zes twee-onder-één-kap woningen en twee vrijstaande huizen. Hoe deze huizen eruit komen te zien, wordt nog uitgewerkt. Wel is zeker dat het om riante woningen zal gaan, met woonoppervlaktes van ongeveer 150 vierkante meter.

Het gaat om heerlijke woningen met voldoende ruimte voor het hele gezin. Zowel de vrijstaande huizen als de tweekappers worden drielaags, met een begane grond, een eerste verdieping en een ruime zolderverdieping. Elk huis krijgt drie of vier slaapkamers en een ruime garage. Uiteraard beschik je over een riante, zonnige tuin. Het is de bedoeling dat de verkoop na de zomer van start gaat. Voor die tijd zal er meer bekend worden over zaken als de ligging, de indeling, de architectuur en de prijzen. 

Zuidland: sfeervol dorp, landelijke omgeving

Nieuwbouwproject Zoetemanring is onderdeel van nieuwbouwwijk Kreken van Nibbeland in Zuidland, een rustig dorp met een schitterende dorpskern, fraaie polders, een uitgestrekt natuur- en recreatiegebied (Bernisse) en volop voorzieningen, zoals winkels, huisartsen, een apotheek, een openlucht zwembad, een natuurijsbaan en talrijke sportverenigingen.