Sluit icoonTerug icoon

In 4 maanden bijna 1.100 extra zonnepanelen in Nissewaard

do 6 januari 2022 - Zonnepanelen-actie een succes. Profiteer nu nog mee (t/m 10 januari)

De Zonnepanelen-actie die in september in Nissewaard van start ging, is een succes. Sinds het begin van de actie zijn in Nissewaard 1.095 zonnepanelen extra gelegd. De actie, waarbij je tegen een zeer gunstige prijs zonnepanelen kunt laten installeeren, loopt nog tot en met maandag 10 januari. Interesse? Meld je (vrijblijvend) aan via www.duurzaambouwloket.nl/actienissewaard en begin het nieuwe jaar goed met besparen.

Besparing van 650 euro per jaar

Een collectief van vakkundige, regionale installateurs startte de actie in september, ondersteund door energieadviescentrum Duurzaam Bouwloket en de gemeente. Sinds de start van de actie hebben maar liefst 650 bewoners een vrijblijvend persoonlijk advies gevraagd. Van die 650 hebben inmiddels 108 mensen de knoop doorgehakt en zonnepanelen aangeschaft. Hun bijdrage aan de vermindering van de CO2-uitstoot in Nissewaard is daarmee circa 107.310 kilo! Ook besparen ze met elkaar komend jaar zo'n 70.000 euro op hun stroomrekening. Gemiddeld is dit 650 euro per huishouden! Daar komt de btw-teruggaaf nog bij, want particulieren die gebruik maken van dit aanbod kunnen de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Binnen deze actie wordt dit gratis verzorgd door een administratiekantoor.

Meedoen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiterlijk 10 januari

Heb je nog geen offerte aangevraagd? Je hebt nog tot maandag 10 januari (2022) de kans om geheel vrijblijvend en gratis een van de specialisten langs te laten komen voor een vakkundig advies. En daarmee kun je 2022 op een prachtige manier starten. Je bespaart komend jaar meteen op je energierekening en draagt actief bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/actienissewaard en meld je vrijblijvend aan.