Naar de Woonmarkt? Download of print je gratis ticket en loop meteen door

do 20 juni 2019 - Er worden flink wat bezoekers verwacht. Met het gratis ticket voorkom je dat je in de rij staat

Er worden veel mensen verwacht op de Woonmarkt Nissewaard, op dinsdag 13 november  in Theater De Stoep in Spijkenisse. Voorkom wachtrijen bij de entree en download of print je gratis entreeticket door via de website je e-mailadres in te vullen. Met dit ticket ontloop je een eventuele wachtrij en kun je meteen de beursvloer op. 

E-mailadres invullen en ticket downloaden of uitprinten

Je kunt je e-mailadres voor het gratis entreeticket voor de Woonmarkt Nissewaard hier invullen. Vervolgens kun je het ticket downloaden of uitprinten. Bezoekers zonder vooraf uitgeprint of gedownload ticket mogen overigens ook gratis naar binnen, al is een wachtrij voor hen niet uit te sluiten.

Nieuwsbrief Nissewaard Woont

Je e-mailadres zal worden toegevoegd aan het bestand van de e-mailnieuwsbrief van Nissewaard Woont, met daarin altijd het laatste woonnieuws uit Nissewaard . Verder gebeurt daar niets mee. Wil je die nieuwsbrief liever niet ontvangen? Meld je dan na ontvangst van de eerste nieuwsbrief af via de afmeldknop onderaan die nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief al? Geen probleem. Dubbele e-mailadressen worden er automatisch uitgehaald. 

  • Vul hier je e-mailadres in voor een gratis ticket.
  • Bekijk hier alle nieuwsberichten over het aanbod op de Woonmarkt Nissewaard.
  • De Woonmarkt Nissewaard vindt dinsdag 13 november plaats in Theater De Stoep, Theaterplein 1, Spijkenisse. Het evenement is van 19.30 tot 21.30 uur gratis toegankelijk.

Foto (archief): Drukte bij de entree van het theater, tijdens een eerdere Woonmarkt.