Ook in april elke woensdag open huis Terras aan de Maas

di 2 april 2019 - Nog appartementen beschikbaar. Nieuw: optie derde kamer in 2-kamerappartement

Er zijn nog appartementen beschikbaar in toren II van nieuwbouwproject Het Terras aan de Maas in Spijkenisse. Het gaat om twee- en driekamerappartementen met woonoppervlaktes van 85 tot 90 vierkante meter. De prijzen variëren van 230.000 tot 306.000 euro (v.o.n.). Nieuw is de mogelijkheid om in de tweekamerappartementen op de begane grond een extra (slaap)kamer te laten realiseren. Interesse? Kom dan de sfeer proeven in de modelwoning van de vergelijkbare toren I. Ook in april is deze modelwoning elke woensdagmiddag open.

Bezoek de modelwoning, in het echt of virtueel

De modelwoning is te vinden op de negende verdieping van toren I. Dit gebouw staat naast de in aanbouw zijnde nieuwe toren. Het adres: Hongerlandsedijk 1600 in Spijkenisse. Je kunt de modelwoning op woensdag 3, 10, 17 en 24 april bezoeken, steeds van 16.00 tot 17.30 uur. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Je kunt dus gewoon langskomen. Behalve een 'echt' bezoek kun je ook kiezen voor een virtueel bezoek aan deze modelwoning. Ook op die manier krijg je een uitstekende indruk van de ruimte, de mogelijkheden, de sfeer en het uitzicht. 

Klik op de afbeelding voor een virtuele tour door de modelwoning.

Appartementen met uitzicht over rivier, de stad of de haven

Toren II van Het Terras aan de Maas wordt vergelijkbaar met toren I, het huidige gebouw (toren I), al krijgen de appartementen en algemene ruimtes op het gebied van comfort een update. Kenmerkend zijn de grillig vormgegeven terrassen. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de rivier de Oude Maas, Spijkenisse en het groene achterland of de haven van Rotterdam. Bovendien woon je hier dicht bij het stadscentrum van Spijkenisse, met al zijn winkels en restaurants, en met zijn schitterende theater en iconische bibliotheek. Zoals vanaf het begin de bedoeling was, wordt de tweede toren vijf verdiepingen lager dan de eerste. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter. 

Klik op de afbeelding voor het toekomstige uitzicht (360 graden).

Wonen aan de Oude Maas in Spijkenisse: vanaf 230.000 euro (v.o.n.)

Het nog beschikbare aanbod in toren II bestaat uit twee- en driekamerappartementen. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes van 78 tot 90 vierkante meter, verspreid over de eerste vier en de bovenste vijf lagen van de toren. De prijzen variëren van 230.000 tot 306.000 euro (v.o.n.). Op de projectsite staat het actueel beschikbare aanbod. Er komen in toren II ook 68 huurappartementen. Die gaan later in verhuur, via woningcorporatie Maasdelta.

Bouw gestart, oplevering najaar 2020 verwacht

De bouw van toren II is onlangs gestart en duurt ongeveer twee jaar. Dat betekent dat het project, als alles volgens verwachting verloopt, in het najaar van 2020 zal worden opgeleverd.

Interesse? Schrijf je in of bel de makelaar

De verkoop van toren II van Het Terras aan de Maas is volop bezig. Je kunt je inschrijven voor een van de nog beschikbare appartementen via de projectsite. Je kunt ook bellen met de makelaar: 0181-625065 (Mudde Makelaardij) of 0181-692333 (Ooms Makelaars).