Regelmatig huurwoningen beschikbaar in BernissePark (Zuidland)

wo 3 februari 2021 - Eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen nabij natuur- en recreatiegebied

Waar kun je het gemak van huren en het comfort van nieuwbouw combineren met de rust en ruimte van een dorp? In nieuwbouwwijk BernissePark in Zuidland. Daar komen regelmatig eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar. Als je je aanmeldt als belangstellende, krijg je vanzelf bericht als er weer een huurwoning in BernissePark beschikbaar is. 

BernissePark, Zuidland: ideale huurwoningen voor gezinnen

Met 133 vierkante meter zijn de hoek- en tussenwoningen in BernissePark flink aan de maat. Het zijn ideale huizen voor gezinnen met kinderen. Op de begane grond heb je een grote woonkamer met open keuken (alles bij elkaar bijna 45 vierkante meter). Vanuit de woonkamer loop je zo je achtertuin in. Met een diepte van 11 meter (!) is die tuin ruim genoeg, niet alleen om zelf lekker buiten te zitten, maar ook voor je kinderen om te spelen. De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een moderne badkamer. Onder de kap beschik je bovendien over een zolder van ruim 26 vierkante meter. De twee-onder-één-kapwoningen zijn met 178 vierkante meter nog een stuk groter. Ook deze woningen zijn fantastische gezinswoningen. Je hebt een riante woonkamer die gericht is op de tuin, een open keuken, vijf slaapkamers en een complete badkamer (met douche en ligbad). Vier slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de vijfde op de tweede. Ook heb je de luxe van een aangebouwde garage.

Huurprijzen vanaf 1.095 euro per maand

De huurprijzen voor de tussenwoningen in BernissePark zijn 1.095 euro per maand. Voor de hoek- en tuitwoningen (dat zijn tussenwoningen met een gedraaide kap) betaal je 1.195 euro huur per maand. De tweekappers zijn te huur voor 1.995 euro per maand. Je tekent in BernissePark een huurovereenkomst voor een jaar. Daarna geldt de overeenkomst voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand.

Interesse? Stuur een mail naar Stichting Woonservice

Heb je belangstelling voor een huurwoning in BernissePark? Stuur dan een e-mail naar Stichting Woonservice. Je krijgt dan vanzelf bericht als er weer een woning beschikbaar komt. Ook kan alvast gekeken worden naar je wensen en mogelijkheden.

Zuidland: rustig dorp, veel voorzieningen

Zuidland is een rustig dorp met een fraaie historische kern. Het dorp is zeer kindvriendelijk en groot genoeg voor een uitgebreid voorzieningenaanbod. Behalve de brede school, die pal naast BernissePark ligt, vind je in Zuidland diverse speelplekken, winkels voor de dagelijkse boodschappen, zorgvoorzieningen, openbaar vervoer, een sportschool, een grote sporthal en diverse sportverenigingen. Er is ook een openlucht zwembad. Niet ver van je huis ligt het uitgestrekte recreatiegebied Bernisse. Rotterdam ligt op een halfuur met de auto. 

  • Interesse? Stuur dan een e-mail naar de Stichting Woonservice, de verhuurder van de woningen in BernissePark.