Weer nieuwe woningen van de maand op nissewaardwoont.nl

di 4 februari 2020 - Vrijstaand huis, tweekapper en rijwoningen in Spijkenisse, halfvrijstaand huis in polder Abbenbroek

Makelaars in Nissewaard hebben voor nissewaardwoont.nl weer koopwoningen in de spotlights gezet. Het gaat om een riant vrijstaand huis met een zeer grote werkruimte in Spijkenisse, een tweekapper in Spijkenisse, twee rijwoningen in Spijkenisse en een halfvrijstaand huis in de polder van Abbenbroek. De prijzen lopen uiteen van 259.900 tot 750.000 euro (k.k.). De woningen staan op de Aanbod-pagina op deze website, onder de kop 'Uitgelicht'.

Koopwoningen (bestaande bouw) in Nissewaard

In de rubriek 'Uitgelicht' staan bijna maandelijks nieuwe woningen in Nissewaard. Het gaat altijd om koopwoningen (bestaande bouw).

Foto boven: het halfvrijstaande huis in de polder van Abbenbroek (Haasdijk 12). Daaronder, van links naar rechts: de vrijstaande woning met werkruimte (Groenoordweg 8-10, Spijkenisse), de tweekapper (Corrie Vonkplantsoen 39, Spijkenisse) en de twee rijwoningen (Annette Versluys-Poelmanstraat 45 en Bugelstraat 27, Spijkenisse).