Sluit icoonTerug icoon

Woonmarkt Nissewaard trekt ongeveer 650 bezoekers

wo 13 november 2019 - Onder de bezoekers relatief veel senioren, op zoek naar informatie over appartementen

Met flink wat nieuwbouwaanbod, waaronder een nieuw project en nieuwe fases van twee bestaande projecten, trok de Woonmarkt Nissewaaard op dinsdagavond 12 november weer flink wat bezoekers. Zo'n 650 mensen wisten de weg naar Theater de Stoep in Spijkenisse te vinden. Daaronder relatief veel senioren, die vooral kwamen voor informatie over de appartementenprojecten Het Posthuys en De Nachtegaal in Spijkenisse.

Volop nieuw woningaanbod op Woonmarkt

Het nieuwe project waarover informatie beschikbaar was, was nieuwbouwproject Schoener in De Haven Spijkenisse. Dit project krijgt 25 rij- en hoekwoningen en 6 tweekappers. Verder was er nieuw aanbod in de projecten Park Waterrijk in Hekelingen (fase 4) en Krekenpark in Zuidland (fase 2). Die tweede fase van Krekenpark ging op de Woonmarkt in presale. Over een ander project in Zuidland - Koninginnehof - was eveneens informatie beschikbaar. Ook diverse andere actuele projecten waren present, allemaal in Spijkenisse: Stella Nova, Wonen aan de Drogendijk en Eiland van Spijk. 

Ook informatie over zelfbouwkavels, starterslening en hypotheken

De gemeente was op de Woonmarkt aanwezig met het actuele aanbod zelfbouwkavels en informatie over de starterslening. En bij de stands van de Rabobank, Ooms Financieel Adviseurs en VORM Sales & Finance kon je informatie krijgen over hypotheken, woonlasten en rentevoordelen. 

  • Op de Woonmarktpagina staat informatie over de projecten die op de Woonmarkt gepresenteerd werden.