Zaterdag 10 februari: Themadag (Geluids)isolatie in WoonWijzerWinkel

wo 7 februari 2018 - Onafhankelijk advies over de vele mogelijkheden voor het beter isoleren van je vloer, gevel en dak

Je huis isoleren doe je om de warmte binnen te houden en geluiden buiten. Dat kan op verschillende manieren, en vaak is het helemaal niet zo ingewikkeld. Wil jij weten welke oplossingen het beste bij jouw huis passen? Kom dan zaterdag 10 februari naar de Themadag (Geluids)isolatie in de WoonWijzerWinkel in Rotterdam-Heijplaat. Je bent tussen 09.30 en 13.00 uur welkom.

WoonWijzerWinkel: meer dan dertig oplossingen voor isolatie

De WoonWijzerWinkel is het energieloket van deze regio, waar je onafhankelijk advies krijgt over het verbeteren en verduurzamen van je huis. In de showroom aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat vind je ruim dertig verschillende oplossingen voor dak-, gevel- en vloerisolatie. Afgestemd op jouw persoonlijke situatie, kun je in de WoonWijzerWinkel onafhankelijk advies krijgen over de isolatiemogelijkheden en bijpassende ventilatieoplossingen. Goed isoleren kan namelijk niet zonder goed ventileren. Elk huishouden produceert immers veel vocht. Als je je huis goed isoleert maar onvoldoende ventileert, kruipt het vocht in je woning. Dat is niet alleen slecht voor de staat van je huis, maar ook voor je gezondheid.

Presentaties, vragen stellen en vrijblijvende offerte aanvragen

Je kunt twee presentaties bijwonen. De eerste gaat over isolatiemogelijkheden om de warmte (of in de zomer: de koelte) binnen te houden. Tijdens de tweede presentatie komen oplossingen aan bod om geluid buiten te houden. Na afloop weet je wat er allemaal mogelijk is en kun je zelfs een vrijblijvende offerte aanvragen. De WoonWijzerWinkel werkt samen met meer dan 150 leveranciers, die zij voortdurend op prijs, kwaliteit en garanties beoordeelt. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09.30-10.00 uur: presentatie over isoleren om de warmte binnen te houden
  • 10.30-11.00 uur: presentatie over isoleren om geluid buiten te houden
  • 11.00-13.00 uur: isolatiemogelijkheden bekijken in de showroom en vragen stellen en/of hulp bij offerteaanvraag

Gratis toegang. Wel even aanmelden

De Themadag (Geluids)isolatie is gratis toegankelijk. Meld je wel even aan. Dat kan via de website van de WoonWijzerWinkel. Het energieloket is te vinden aan de Directiekade 2 in Rotterdam-Heijplaat (010-7470147).