De Haven Spijkenisse (FREGAT)

Spijkenisse
Rijwoningen en tweekappers
€ 257.950 (v.o.n.)
125 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Stoere en gevarieerde nieuwbouw, aan het water en in intieme buurten met een harmonieuze uitstraling. Je vindt het straks allemaal in nieuwbouwproject De Haven Spijkenisse, tussen het stadscentrum van Spijkenisse en de Oude Maas. De woningen uit het eerste deelgebied, FREGAT, zijn allemaal verkocht of staan onder optie. Je kunt nog wel op de reservelijst komen. Als kandidaten van de koop afzien, komen belangstellenden van de reservelijst in aanmerking. Om op deze lijst te komen, kun je contact opnemen met makelaarskantoor TW3: info@tw3.nl of 010-3007117. 

FREGAT behoort tot de eerste drie deelgebieden van De Haven Spijkenisse en is als eerste in verkoop gegaan. Het wordt een kleinschalig buurtje met grote rijwoningen vanaf 257.950 euro (v.o.n.) en twee-onder-één-kap woningen vanaf 377.950 euro (v.o.n.). De rijwoningen krijgen een riante woonkamer met open keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vrij indeelbare zolder. Ook beschik je in deze huizen over een voor- en een achtertuin, en over een eigen parkeerplaats op het binnenterrein. De rijwoningen zijn er in twee breedtes: 5,4 en 5,7 meter. De diepte is 10,2 (!) meter. De woonoppervlaktes variëren van ongeveer 125 tot 140 vierkante meter. De tweekappers krijgen een vergelijkbare opzet, maar zijn met woonoppervlaktes vanaf ongeveer 165 vierkante meter een stuk groter. Deze woningen worden 6 meter breed en 11,4 (!) meter diep. Bijzonder zijn daarnaast de flinke, zonnige kavels waarop deze huizen staan. Je kunt je auto dan ook op eigen terrein parkeren.

Andere deelgebieden: SLUIS en VEERKADE

De andere deelgebieden die dit jaar in verkoop gaan, zijn SLUIS en VEERKADE. SLUIS gaat waarschijnlijk nog voor de zomervakantie in verkoop en krijgt havenwoningen en appartementen aan een nieuw uit te graven havenkom. Aan de overzijde van het water komt VEERKADE. Dit deelgebied krijgt kadewoningen met een echte havenuitstraling. Deze woningen zijn nog in ontwikkeling. Als alles volgens plan verloopt, start de bouw van FREGAT nog dit jaar (2017).

Sfeer en intimiteit

Tijdens de presentatie van de plannen, op de Woonmarkt Nissewaard op dinsdag 29 november 2016 in Theater de Stoep in Spijkenisse, legde architect en supervisor Sjoerd Soeters uit hoe de nieuwe havenwijk sfeer en intimiteit krijgt. Door de woonblokken niet langs lange, rechte lijnen te bouwen, maar geknikt ten opzichte van elkaar. Zo ontstaan overal min of meer besloten ruimtes. "Daardoor opent zich na elke 50, 80 of 100 meter weer een nieuw perspectief", vertelde Soeters. "Hetzelfde principe maakt oud-Hollandse stadscentra zo aantrekkelijk." De woningen ín de blokken krijgen volop eigenheid en variatie, zonder dat het een chaos wordt. Waar de kleuren variëren, is er harmonie in de vorm. Waar de vormen variëren, is er harmonie in de kleur.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook