Zelfbouwkavels

Spijkenisse, Hekelingen, Zuidland
Zelfbouwkavels
€ 386
298 m² tot 4000 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Zelf je huis bouwen. Het komt steeds vaker voor in Nederland. Steeds meer mensen willen niet afhankelijk zijn van wat anderen bedenken. Zij willen zelf de grootte, indeling en uitstraling van hun huis bepalen. In Nissewaard kan dit op verschillende plekken: in de Spijkenisser wijken Maaswijk en Waterland, maar ook aan de rand van Hekelingen en in Zuidland.

De grootste zelfbouwlocatie van Nissewaard is Heer & Meester, aan de rand van Hekelingen. Daar biedt de gemeente kavels aan met een gemiddelde omvang van 1.000 vierkante meter. De grootste kavels zijn 4.000 vierkante meter. Ook de kleinste kavels in dit plan zijn met 700 vierkante meter riant.

Waterland en Maaswijk

Is Heer & Meester een aaneengesloten gebied met kavels, in Waterland en Maaswijk gaat het om kavels op verschillende plekken. In Waterland liggen de kavels aan de Gaddijk (onder meer aan waterpartij Kleine Wiel), in Maaswijk betreft het bouwgrond aan de Drogendijk en de Schaffelaarweg. Het gaat om kavels van 470 tot 1.302 vierkante meter.

Kavels in Zuidland

Ook in Zuidland, in nieuwbouwproject Kreken van Nibbeland, heeft de gemeente bouwkavels beschikbaar. Een deel van deze kavels ligt aan het water. De oppervlaktes variëren van 427 tot 1.052 vierkante meter.

Prijs per vierkante meter

De prijzen van de kavels in Nissewaard zijn op alle locaties 386,33 euro per vierkante meter. Dit is exclusief BTW.