Over ons

Deze website is een initiatief van het Platform Woonpromotie Nissewaard, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Nissewaard en de Rabobank Voorne-Putten-Rozenburg, Ouwerkerk Notariaat en een flink aantal woningaanbieders die in Nissewaard actief zijn, zoals ontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars. Wij hebben tot doel het woningaanbod in Nissewaard en de bijzondere kwaliteiten van Nissewaard als plek om te wonen en te leven, onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt onder meer via deze website, een e-mail nieuwsbrief, Facebook en Twitter, maar ook via publicaties in printmedia, met name in huis-aan-huisblad Dichtbij. Twee keer per jaar organiseren we bovendien een woonmarkt, waarop aanbieders het actuele woningaanbod in Nissewaard presenteren en waarop je vrijblijvend in gesprek kunt over financiële en juridische vragen die bij het kopen of huren van een huis komen kijken.

  • Ben jij werkzaam bij een woningaanbieder en wil je je aansluiten bij ons platform? Neem dan contact op met Sandra Sumaiku van de afdeling Communicatie & Representatie, gemeente Nissewaard. Dit kan telefonisch via (0181) 69 63 80 of door te mailen naar s.sumaiku@nissewaard.nl.

 

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook