Over ons

Deze website is een initiatief van het Platform Woonpromotie Nissewaard, een samenwerkingsverband tussen de gemeente Nissewaard en de Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden, Ouwerkerk Notariaat en een flink aantal woningaanbieders die in Nissewaard actief zijn, zoals ontwikkelaars, woningcorporaties en makelaars. Wij hebben tot doel het woningaanbod in Nissewaard en de bijzondere kwaliteiten van Nissewaard als plek om te wonen en te leven, onder de aandacht te brengen. Dat gebeurt onder meer via deze website, een e-mail nieuwsbrief en Facebook, maar ook via publicaties in printmedia. Een of twee keer per jaar organiseren we bovendien een woonmarkt, waarop aanbieders het actuele woningaanbod in Nissewaard presenteren en waarop je vrijblijvend in gesprek kunt over financiële en juridische vragen die bij het kopen of huren van een huis komen kijken.

  • Ben jij werkzaam bij een woningaanbieder (zoals een ontwikkelaar, woningcorporatie of makelaar) en wil je je aansluiten bij ons platform? Neem dan contact op met Aart van Kapel van de afdeling Communicatie & Representatie van de gemeente Nissewaard. Dit kan telefonisch via 06-45782028 of per e-mail.

 

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook