De Ring

Simonshaven
Eengezinswoningen
€ 179.000
83 m² opp.

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

Acht gezinswoningen in een stijlvol herbouwde boerderij. Je vindt ze straks aan de Ring in het centrum van het schilderachtige dorpje Simonshaven, tussen Spijkenisse en Zuidland. De woningen hebben een woonoppervlakte van 106 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 179.000 euro (v.o.n.). 

Het gaat om drielaagse nieuwbouwwoningen met een royale woonkamer, een halfopen keuken, drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder, die je gemakkelijk als vierde slaapkamer of als werk- of speelkamer kunt gebruiken. Elk huis beschikt over een aangebouwde houten berging. Omdat het om nieuwbouw gaat, voldoen de acht woningen aan de laatste eisen op het gebied van wooncomfort en kwaliteit. Daarnaast zijn ze zeer energiezuinig.

Maandlast vanaf 599 euro

De prijzen beginnen bij 179.000 euro (v.o.n.). Dat betekent dat hier al kunt wonen met een maandlast vanaf 599 euro netto, waarbij de rente tien jaar vaststaat. Als alles volgens plan verloopt, gaat de bouw medio 2017 van start. Eerst moet de boerderij die nu op deze plek staat, gesloopt worden. Het project wordt gerealiseerd door aannemingsbedrijf Van de Nieuwendijk.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook