Sluit icoon

Dichtbai

Simonshaven
Eengezinswoningen, tweekappers, seniorenwoningen
Prijzen worden later bekend gemaakt
Oppervlaktes nog niet bekend

bekijk meer informatie over dit aanbod

Beschrijving

19 ruime eengezinswoningen, 11 betaalbare rijwoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 8 seniorenwoningen, waarvan 4 tweekappers en 4 rijwoningen. Nieuwbouwplan Dichtbai in Simonshaven biedt voor elk wat wils: starters, gezinnen en senioren.

Dichtbai: wonen nabij natuur, stad en strand

Het project verrijst in het weiland aan de 'Bernisser' kant van de Molendijk, tussen de Ring en de Beverwijkstraat. Alle woningen hebben een tuin en een deel van de huizen staat aan het water. Dichtbai krijgt een dorpse uitstraling en een ruime opzet. Heel bijzonder: als je je huis uitloopt, wandel je zo natuur- en recreatiegebied Bernisse in. Lekker shoppen, uit eten of naar het theater kan op een kwartier rijden in het centrum van Spijkenisse. En het strand van Rockanje ligt op een halfuur met de auto. Of je nu houdt van dorp, natuur, stad of strand, in Simonshaven woon je 'dichtbai'.

Interesse? Blijf op de hoogte

Heb je belangstelling in een nieuwbouwwoning in Dichtbai in Simonshaven? Meld je dan aan als geïnteresseerde via de projectsite: www.dichtbai.nl. Dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws.