De Elementen

Riante rij- en hoekwoningen, tweekappers en vrijstaande huizen in de stijl van de jaren dertig, maar ook moderne woontorens met grote koop- en huurappartementen aan de Oude Maas. Plus charmante eengezinswoningen en appartementen en kadewoningen met een robuuste uitstraling. Je vindt ze allemaal in De Elementen, de nieuwste wijk van Spijkenisse. De Elementen ligt tussen het stadscentrum en de Oude Maas, en bestaat uit drie delen: De Dijk (met appartemententorens aan de Oude Maas), Het Land (met eengezinswoningen) en De Haven (met eengezinswoningen, appartementen en kadewoningen). De wijk is nog altijd volop in ontwikkeling. Uiteindelijk zal De Elementen zo'n 1.500 appartementen en 400 eengezinswoningen tellen. Een fraai park verbindt Het Land met De Dijk.

Appartement aan het water, een huis met een tuin

Wie een appartement met uitzicht over het water wil, zit goed in De Elementen. Maar je kunt er ook terecht als je een riant huis met een tuin zoekt. De ligging is al even gunstig: aan de Oude Maas, op een paar minuten fietsen van het stadscentrum.

De-Elementen-Peter-Houtman-Spijkenisse

"Je zit hier natuurlijk op een prachtig punt. Het uitzicht vanuit de appartemententorens in De Elementen is schitterend. Ik zie de skyline van Rotterdam, ik zie Den Haag en Zoetermeer, ik zie Brabant en natuurlijk, dichterbij, het achterland van Spijkenisse. Bovendien woon je hier vlak bij het centrum. Dat is aan te lopen. De wijk komt steeds weer een stap verder. Er komt weer een nieuwe toren bij en de wijk Het Land, hierachter, breidt nog verder uit met mooie woningen in jaren dertig stijl. En dan is er ook nog de ontwikkeling van de haven, waar ook woningen komen. De Elementen zal er in de loop van de jaren alleen maar mooier op worden."

Peter Houtman

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook