Gildenwijk

Zeer betaalbaar wonen, met alle voorzieningen van het centrum om de hoek. In de Gildenwijk, pal naast metrostation Spijkenisse Centrum, eet je van twee walletjes. Juist de nabijheid van metrostation en stadscentrum heeft gezorgd voor een hoge bebouwingsdichtheid. Zo veel mogelijk mensen kunnen hierdoor profiteren van deze voorzieningen en het geeft de wijk een stedelijke uitstraling, passend bij die plek.

Diverse parken

Toch ontbreekt het in de Gildenwijk niet aan groen. Aan de zuidkant, tussen de Gildenwijk en de wijk Groenewoud, ligt een langgerekt park. En als je even de Ruwaard van Puttenweg oversteekt en het metrostation passeert, wandel je zo het Centrumpark in, met de schitterende kinderboerderij De Trotse Pauw. Nóg een voorziening die om de hoek ligt: het Spijkenisse Medisch Centrum (voorheen: Ruwaard van Putten Ziekenhuis).

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook