Schenkel

Met Schenkel, een wijk die in de jaren negentig is gebouwd, richtte Spijkenisse voor het eerst het gezicht naar de Oude Maas. In Schenkel vind je eengezinswoningen en appartementen. Die appartementen bevinden zich in stijlvolle woontorens aan de rivier. Het is goed wonen in Schenkel, zowel voor gezinnen als voor ouderen.

Hoogteverschillen

Bijzonder zijn de hoogteverschillen, die de wijk extra aantrekkelijk maken. Ook plezierig: de uitstekende bereikbaarheid. Via de Schenkelweg ben je in een mum van tijd de stad uit.

Peter-Bellaard-Schenkel-Spijkenisse

"Schenkel is een rustige buurt, met een goede mix van gezinnen en senioren. Ik ken de wijk goed, ik heb er op verschillende plekken gewoond. Er is al die jaren eigenlijk weinig veranderd in de wijk en eerlijk gezegd bevalt mij dat wel. De sfeer is nog steeds hetzelfde. Er is veel groen in en om de wijk, zeker langs de Oude Maas. En uniek is dat de wijk beschikt over de Maasboulevard die verfraaid is met verschillende sportaccommodaties."

Peter Bellaard

Nieuwsbrief

Ik wil informatie ontvangen over:

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Nissewaard? Meld je dan hier aan voor de e-mail nieuwsbrief. Afmelden kan met één klik. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt en ook niet gebruikt voor andere doeleinden dan het versturen van de nieuwsbrief.

volg ons

Facebook